Astrologai ir parapsichologai tvirtina, kad kiekvienas Zodiako ženklas pasižymi tam tikra energetika, kuri gali atstumti arba pritraukti mums tuos ar kitus daiktus. 

Pažiūrėkime, kas mums geriausiai tinka.

Avinui tiks greiti, pusiau sportinio modelio automobiliai. Spalvos  raudona ir oranžinė, metalo.

Jaučiui reiktų rinktis geltono, ryškiai žydro ar jūros atspalvio automobilį.

Dvyniams pirmiausia vertėtų atkreipti dėmesį į variklio stiprumą. Rekomenduojamos spalvos balta, pilkai mėlyna, violetinė.

Vėžiui tiks taip vadinamieji „šeimos" automobiliai su erdviu salonu. Spalvos  mėlyna, sidabrinė, ryškiai žalia.

Liūtui imponuoja ryškūs ir brangūs automobilių modeliai, itin galingi ir komfortiški. Spalvos  skaisčiai raudona, purpurinė, auksinė, juoda.

Mergelei pakaks nebrangaus modelio, reikalaujančio ne tik didelių aptarnavimo išlaidų. Spalvos  balta, žydra, žalia arba purpurinė.

Svarstyklėms tiks mažos, kompaktiškos mašinytės  tamsiai mėlynos, jūros vandens ar giliai žalios spalvos.

Skorpionas tegu renkasi arba sportinio modelio, arba galingą ir agresyvų automobilį. Spalvos  geltona, burgundiško vyno, avietinė, ruda.

Šaulys turėtų būti patenkintas, vairuodamas mėlynos, violetinės ar purpurinės spalvos automobilį.

Idealus variantas Ožiaragiui  juodos, mėlynos, tamsiai žalios, pelenų pilkumo arba gelsvos spalvos visureigis.

Vandeniui reiktų itin saugaus automobilio. Spalvos  pilkai sidabrinė, alyvinė, melsvai žalia, violetinė.

Žuvims taip pat derėtų pasižvalgyti saugaus automobilio modelio. Rekomenduojamos spalvos  plieno, purpurinė, jūros vandens.

Tačiau prieš įsigydamos transporto priemonę, pasikonsultuokite su astrologu ar peržvelkite Mėnulio kalendorių. Stambius pirkinius geriau planuoti, kai Mėnulis yra Jaučio ženkle  tai paveiks jūsų praktiškumą, pirkinį įsigysite patikimą ir už dorą kainą. Jei Mėnulis Skorpiono ženkle, tai labiau veiks jūsų intuicija  automobilį išsirinksite be trūkumų.

Jei patiko koks nors iš apžiūrėtų modelių, jį išbandykite. Atsisėskite, užsimerkite ir stebėkite savo pojūčius. Jei jaučiate diskomfortą  svaigsta galva, išpylė prakaitas, drėksta delnai, tai automobilis aiškiai „ne jūsų.

O jeigu jaučiatės ramiai, saugiai ir jaukiai, galite pasivažinėti ir galvoti apie pirkimo sutartį.

Jei perkate naudotą automobilį, pasidomėkite jo istorija, paklausinėkite, kodėl savininkas nori jį parduoti. Gal padarė žiaurią avariją, bet gerai suremontavo? Tačiau priemonės energetika liko. Visuomet geriau pirkti naują automobilį, o ne naudotą.

Kai įsigysite automobilį, elkitės su juo pagarbiai, kaip su žmogumi. Pavadinkite vardu, prižiūrėkite ir rūpinkitės juo  tada jis jums tarnaus ilgai ir nesiožiuos.