Galbūt ne viena esate mėginusi sušokti mylimam vyrui viliotinį, o gal tik pasvajojate, bet nedrįstate. Žinoma, suprantame, kad partnerį tai tikrai užvestų, sujaudintų ir įneštų į miegamąjį naujų vėjų. 
Mielosios, nesakykit, kad jums nepatiktų vyrai, kurie galbūt ir ne visai tokiu būdu, bet stengiasi rodyti dėmesį jums ar intymiems santykiams? 

Tikrai nepradėtumėte juoktis ar šaipytis iš mylimo žmogaus pastangų suteikti jums malonumą. Visai kitas atvejis - kai nemyli, bet ne apie tai dabar. 

Sakoma, kad moterys mokosi viliojimo meno ne tam, kad patiktų vyrui bet, kad išsiskirtų iš kitų moterų, tačiau tiesa yra ta, kad jei moteris stengiasi išmokti šokti viliotinį ir pademonstruoti savo gebėjimus - tai yra dėmesys tam, kuris tą šokį turės laimės pamatyti.

Nesvarbu, koks tai viliotinis: ilgas, trumpas, greitas, lėtas - mažų mažiausiai tai yra dėmesys santykiams ir jų puoselėjimui. Todėl, tai yra gražu.

Tai atneša į kasdienybę kažko naujo, kažką netikėto. Aš manau, kad bet kas, kas susiję su intymumu poroje, yra gerai. Taip, būna vulgarių dalykų, bet tai tik tada, kai tai yra viešinama. Jei malonios staigmenos yra skirtos tik mylimam vyrui, jis būtų visiškas kvailys, jei to neįvertintu.

Taigi, siūlau paieškoti jums patinkančios muzikos, kuri atitiktų jūsų temperamentą. Tuomet susiplanuoti laisvą vakarą, kuomet vyro nėra namuose ir truputi pasitreniruoti. Šiame video pateikiama labai lengva pamoka, kurią išmokti gali kiekviena. O rezultatai pranoks jūsų ir mylimojo lūkesčius.

Drąsiau ;)