Džinsai. Be džinsų vasarą – nė iš vietos. Madinga viskas: džinsinės kelnės, šortai, suknelės, marškiniai, švarkai, tad būtinai savo spintoje atrask vietos naujam džinso drabužėliui. Siūlome siaurus džinsus, jie ypač universalūs, lengvai pritaikysi tiek laisvalaikio, tiek puošnesniam įvaizdžiui. Jei dvejoji dėl savo figūros, pavyzdžiui, turi apvalias šlaunis, rinkis nuo kelių šiek tiek platėjančius džinsus ir mūvėk juos kartu su platforminėmis basutėmis.

Lily Aldridge, AOP nuotr.

Candice Swanepoel , AOP nuotr.

Karlie Kloss, AOP nuotr.

Gisele Bündchen, AOP nuotr.

Sportiniai bateliai. Šįmet mados pasaulį apėmė kedų manija. Garsiausi mados namai savo kolekcijose nepabijojo derinti elegancijos ir sportinio stiliaus. „Chanel“, „Dior“, „Prada“ ir kitų grandų podiumais žingsniavo patogius sportinius batelius avinčios manekenės. O kasdienai kedai – šaunus ir stilingas pasirinkimas. Laisvalaikiu drąsiai avėk sportbačius, nesvarbu skaičiuoji antrą, ar penktą dešimtį, šiandien amžius mados pasirinkimuose nėra itin svarbus.

Karolina Kurkova, AOP nuotr.

Maksi suknelė. Būtent vasarą parduotuvės prisipildo pačių spalvingiausių ir gražiausių maksi ilgio suknelių. Nesnausk ir rask tą, kuri papildys tavo garderobą. Ilga suknelė tinka visų figūrų moterims: liesoms, apvalesnėms, aukštoms, žemoms ir kitoms. Prie maksi suknelės derink sandalus lygiu arba platforminiu padu, vėsesnę dieną užsimesk odinę striukę ar klasikinį švarką ir nepamiršk vasariškos rankinės arba delninės.

Heidi Klum, AOP nuotr.

Rankinė su kutais. Odiniais kutais dekoruoti aksesuarai alsuoja festivalio dvasia, tai bohemiško stiliaus elementas. 2014 m. vasarą kutai – tarp ryškesnių tendencijų, todėl karpytos odos juostelėmis puošta rankinė bus šaunus laimikis medžiojant madingus pirkinius.

Kate Moss, AOP nuotr.

Poppy Delevingne, AOP nuotr.

Spalvoti drabužiai. Kiek galima rengtis neutralių atspalvių ar tamsiais rūbais? Laikas į dienos šviesą ištraukti šį tą ryškesnio. Vasarą vienos madingiausių yra mėlyna, geltona bei violetinė spalvos, taip pat dizaineriai siūlo nevengti švelnių pastelinių atspalvių. Nepraleisk progos įsigyti ir margintų drabužių, grįžti prie rusvos ir pilkšvos paletės ar vienspalvių audinių galėsi rudeniop.

Miranda Kerr, AOP nuotr.