'Aš gi nevarysiu Toros lauk. Ir šiaip, mūsų miegamasis be durų - vis tiek ateis", - lyg niekur nieko pasakoja bičiulė, su sužadėtiniu jau daugiau nei dveji metai auginanti taksų veislės kalytę.
"Bet ji ne tik tame pačiame  kamabryje, ji lovoje, šalia tavęs!", - negaliu atsistebėti.
"O ką, yra porų, kurių lovose vaikai miega iki 1,5 metų. Ir jie sugeba pasimylėti toje pačioje snaudžiant kūdikiui. Čia jau tikrai iškrypimas", - nenusileidžia Alina.
Ėmiau abejoti, ar Alina normali, ar čia aš per daug sureikšminu ir sužmoginu šalia savęs esančius gyvūnus... Iš kambario teko keliauti ir mano tėvų lenciūginiui, ir Liucijos Pudrai, kai ją prižiūrėjau, o pas mane nakvojo Henrikas. Tiesa, privatumo nuo naminių gyvūnų reikalavo ir mano antroji pusė: "Jaučiuosi nejaukiai, kai į mane įsmeigtos nieko nesuprantančios akys", - pasiskundė jis.
Redakcijos nuomonės šiuo klausimu pasiskirstė maždaug perpus - dalis kolegių nematė nieko blogo tame, kad miegamojo veiksmus stebi augintinis: "Jeigu vyrui tai netrukdo, man - juolab".
O ar tai trukdo augintiniui? Nusprendžiau paklausti tinklaraštininko, gamtininko Daumanto Liekio. Atsakymas buvo trumpas ir aiškus: "Tikimybės, kad gyvūnas kaip vaikas supras "ką jūs darote", nėra. Tačiau šuo seksą gali palaikyti agresija ar smurtu, nukreiptu prieš šeimininkę". Va taip va. Sargus šuo ir laukinis seksas gali baigtis nekaip.