Metas kažką keisti, jei norite ne tik atrodyti, bet ir jaustis kitaip - jaunatviškai, stilingai, patraukliai ir lengvai. Taip pat patarimai, kokių šukuosenų derėtų vengti, jei esate nepatenkinta savo svoriu.

1. Laiptuotas kirpimas

Jei turite ilgus, storus plaukus ir norite atrodyti grakštesnės, lieknesnės, vertėtų dėmesį atkreipti į laiptuotą kirpimą. Skirtingų ilgių plaukų sruogos leis paslėpti problemines veido sritis, o veido formą pailginti, dėl ko jis atrodys smulkesnis.

Idealus plaukų ilgis - iki krūtinės. Svarbu įsidėmėti, kad laiptuoti perėjimai turėtų prasidėti šiek tiek aukščiau arba žemiau smakro, kad neakcentuotų apatinės jūsų veido dalies.

2. Ilgi kirpčiukai

Labai dažnai kirpčiai neatpažįstamai pakeičia žmogų - arba jis tampa patrauklesnis, atrodo jauniau, arba atvirkščiai - atveria ir pabrėžia tuos trūkumus, kuriuos žmogus norėjo paversti nepastebimais.

Jei norite pakoreguoti veido apvalumus, tai ilgi kirpčiukai žemiau antakių - būtent tai, ko jums reikia. Jie ovaliam veidui suteiks taisyklingos formos, labiau jį patemps.

Apvaliam ir pilnam veidui tiks kirpčiukai šiek tiek aukščiau smakro (skyrimas tokiu atveju turėtų būti nesimetriškas). Kirpčiukų sruogelės turėtų iš abiejų pusių įrėminti veidą, pridengti problemines vietas.

3. Asimetriniai kirpimai ir šukuosenos

Kad sukurtumėte lieknesnio veido iliuziją, neprošal būtų pirmenybę suteikti asimetrinėms šukuosenoms. Jos veidui suteiks taisyklingesnę formą, jį ištemps, paslėps veido apvalumus.

Todėl kad ir kokią šukuoseną pasirinktumėte, atminkite: asimetrija - jūsų raktas į sėkmę. Ir užmirškite tiesų sklastymą! Jis yra nepageidautinas.

4. Lengvos bangelės

Banguoti plaukai - geras pasirinkimas toms, kurios trokšta atrodyti lieknesnės, neįdėdamos daug pastangų. Kad sukurtumėte tokią šukuoseną, pakaks stambių suktukų. Paskui garbanų neiššukuokite, o sudėliokite jas pirštais, pasitelkdamos formavimo priemones.

Tokios bangos sukurs vilnijančią liniją aplink akis ir skruostikaulius, suminkštins ir vizualiai sumažins apatinę veido dalį.