Šiandien daugelis negali įsivaizduoti mergvakario be vyrų striptizo. Moterys eina iš proto dėl jų šokių, kūnų, grožio, o būsimos nuotakos netgi siūlo šokėjams permiegoti kartu... Tokie tie stereotipai: jei jau šoka striptizą - vadinasi gėjus arba žigolo, keičiantis moteris kaip kojines. O gal mūsų įsitikinimai visai neatitinka realybės?

Prieš dvyliką metų "Gelbėtojų šou" komandą subūręs A. Savickas teigia, kad jie - kaip šeima. Kartu augo, tobulėjo ir tapo geidžiamiausiais šokėjais Lietuvoje. Jis sutiko išsamiai papasakoti apie nusirengti nebijančių vyrų darbą ir atskleidė pikantiškų detalių apie savo drabužėlius nusimetančias klientes.

- Kokiomis progomis dažniausiai tenka šokti jūsų grupei?

- Dažniausiai vaikinai kviečiami mergvakarių, gimtadienių, jubiliejų šventėse. Pasitaiko ir kasdienių užsakymų, kai striptizo šokėjų pasirodymą nori išvysti pora. Yra buvę atvejų, kai vyrai užsako savo žmonoms ar merginoms vyro striptizą.

- Kaip jūsų šokėjai reaguoja į tokius užsakymus? Jų neglumina tai, kad pasirodymą stebi ir vyrai?

- Nieko blogo tame  nėra. Jeigu vyras nemoka šokti, tai kam apsimetinėti baletmeisteriu. Tik gėdos gali pasidaryti. Todėl ir užsakinėja savo darbo žinovą t.y. striptizo šokėją, kuris atliks viską tinkamai. Šokėjų tai visai neglumina. Juk ir gimtadienio šventėse, koncertiniuose turuose tarp žiūrovų būna ir vyrų. Tačiau griežtai atsisakome rengti pasirodymus vien tik vyrų kompanijose. Mūsų veikla skirta moterims.

- Kaip moterys elgiasi pasirodymų metu? Ar visos kraustosi iš proto?

- Nėra elgesio standartų, yra tik kelios aplinkybės, kurios dažniausiai jį nulemia. Visų pirma, moteris visai kitaip elgiasi, jeigu šalia nėra jos vyro. Ji kur kas labiau atsipalaiduoja ir leidžia sau daugiau. Antra, skirtinguose miestuose, moterys elgiasi taip pat skirtingai. Mažesniuose miesteliuose jos labiau susikausčiusios, dievobaimingos ir drovios. Trečia, elgesys pasikeičia kartu su vartojamo alkoholio kiekiu. Ne paslaptis, kad mergvakariuose, gimtadieniuose jo vartojama, todėl ten dažniausiai ir būna visokių įdomių situacijų.

- Ką vadinate "įdomiomis situacijomis"?

- Įsiaudrinusios merginos pradeda geidulingai liesti šokėją, glaustytis, trintis ir demonstruoti savuosius šokio judesiukus. Ne kartą teko matyti ir nusirenginėjančias mergvakario dalyves. Kartais jos atidengia daugiau nei striptizo šokėjas... Vyrai dažnai sulaukia ir intymių pasiūlymų, tačiau mūsų politika šiuo klausimų griežta - nei už pinigus, nei be jų to daryti nesutinkame.

- Kokią didžiausią sumą moterys yra pasiūliusios už naktį su jūsų šokėju?

- Į šį klausimą negaliu atsakyti. Kadangi vyrai šoka, o ne miega už pinigus, apie tai negali būti nė kalbos. Kaip mes galime kalbėti apie pinigų sumas, jei jos nenulemia mūsų požiūrio į seksą už pinigus. Kartą vidutinio amžiaus moteris skambino norėdama išsikviesti striptizo šokėją, bet ne šokiui, o tam, kad kartu su ja pavakarotu prie taurės šampano. Ramiai paaiškinome jai, kad nesame eskorto paslaugas teikianti firma ir maloniai atsisveikinome.

- Ar nėra buvę tokių situacijų, kad po audringo mergvakario su striptizo šokėju vestuvės neįvyksta?

- Tokių atvejų negirdėjome, tačiau pasitaiko, kad atšaukia mūsų pasirodymą, nes atšaukiamos vestuvės, o kartu su jomis ir mergvakaris. Kartą vienam mūsų šokėjų teko atsidurti nemalonioje situacijoje, kai jam šokant mergvakaryje, netikėtai grįžo busimasis vakarėlio kaltininkės vyras. Jie tikrai smarkiai susipyko, buvo daug ašarų ir pavydo scenų, tačiau kiek žinome, vestuvės vis tiek įvyko.

- Kokių keisčiausių įgeidžių teko išgirsti iš klienčių?

- Moterys dažnai turi tūkstančius idėjų, bet neišsirenka vienos, todėl mes joms padedame. Pavyzdžiui, paaiškiname, kad vasarą kalėdų senio kostiumo nerasime kur įsigyti, todėl taip apsirengusio striptizo šokėjo jos nesulauks.

- Kokia pagrindinė auditorijos amžiaus grupė?

- Šiais laikais tuokiasi įvairaus amžiaus moterys, todėl mergvakariuose yra ir jaunesnių, ir vyresnių žiūrovių. Gimtadieniuose taip pat amžiaus spektras labai platus. Kartą dukra užsakė striptizo šokėją savo garbaus amžiaus mamai, 65-ojo jubiliejaus proga.