– Kokios spalvos ant bangos šią vasarą?

– Kaip ir kiekvieną vasarą iš mūsų spintų niekur nedingsta balta spalva, taip pat visi pasteliniai atspalviai. Šį sezoną itin madingos ciklameno, citrininė, elektrinė ir morkinė.

– Kokias sukneles patartumėte rinktis karštuoju sezonu?

– Visų pirma labai svarbu pasirinkti suknelę, kuri tiktų jūsų figūrai. 2014-ųjų vasaros suknelių tendencijos prasideda nuo trumputės sportinio stiliaus tenisininkės suknelės iki elegantiškos ilgos, plevėsuojančios ir siekiančios žemę. Nepamirškite ir gėlių raštų, jie niekur nedingsta.

– Kokie akiniai nuo saulės madingi šią vasarą?

– Akiniai ne tik aksesuaras, bet ir būtinybė. Stilius nėra užbaigtas tol, kol nėra jų. Svarbu išsirinkti akinius, kurie ne tik atrodys stilingai, bet ir idealiai tiks pagal veido formą. Venkite akinių, kurie dekoruoti masyviomis ir blizgančiomis akutėmis, jie atrodo neskoningai. Taip pat nesusiviliokite stambiais užsienio dizainerių logotipais.

– Kokios rankinių tendencijos šiandien vyrauja?

– Madingi dideli, patogūs krepšiai. Tokio tipo rankinės itin praktiškos, puikiai tinkančios toms, kurios mėgsta prisikrauti nemažai daiktų. Taip pat elegantiškos kuprinės. Šį sezoną nepaprastai populiarios ryškių spalvų, įvairių formų delininukės.

– Kokia avalynė mados viršūnėje šią vasarą?

– Avalynė vasarą turėtų būti patogi. Jei norite būti labai stilinga, jums reikalingi laisvalaikio tipo, medžiaginiai, lygiapadžiai bateliai. Nepamainoma avalynė, su kuria ir atrodysite puikiai, ir jausitės patogiai, – basutės. Aukštakulnius batelius palikite vakarėliams, o vietoje jų verčiau avėkite basutes su platforma.

Nuotr. iš asmeninio herojės albumo

VASAROS MUST HAVE PAGAL STILISTĘ ERNESTĄ JORUDĘ

1. Džinsiniai arba medžiaginiai (safari) stiliaus šortai.

2. Lygiapadžiai laisvalaikio tipo bateliai.

3. Ilga suknelė, siekianti žemę.

5. Trumpo silueto palaidinė iki bambos.

6. Elegantiška kuprinė-rankinė.

7. Balti oversize marškiniai.

8. Žaismingas džemperis.

9. Plėšyti džinsai.

10. Sijonkelnės.