Vienas britų portalas paprašė savo skaitytojų atsakyti į klausimą: „Po kokiu Zodiako ženklu gimęs vyras jums buvo neištikimas?".

Tokios apklausos „iš gyvenimo" man netgi patinka labiau nei mokslininkų eksperimentai su laideliais, schemomis ir įvairiausiais stebėjimais. Taigi  ką turime, susumavusios rezultatus?

Apklausos metu buvo gauta apie 13 500 atsakymų (vidutiniškai po 1122 atsakymus kiekvienam Zodiako ženklui). Kiekviena portalo lankytoja turėjo teisę balsuoti už kiekvieną iš dvylikoskos Zodiako ženklų.

Romantikai  didžiausi paleistuviai?

Pačių romantiškiausių Zodiako ženklų atstovai, deja, pasirodė yra patys neištikimiausi.

Negarbingą pirmą vietą „vaikščiojimo į kairę" čempionate užėmė švelnūs, drovūs, romantiškieji ... Vėžiai. 37 procentai skaitytojų informavo, kad joms neištikimi buvo vyrai, gimę po šiuo Zodiako ženklu.

Tačiau, deja, Vėžiais piktybinių apgaudinėtojų-romantikų sąrašas nesibaigia. 36 procentai skaitytojų nurodė, kad jas apgavę vyrai yra Avinai  taip pat amžinai ieškantys amžinos ir, kas jiems būdinga, idealios meilės. Aišku, kad surasti panelę Tobulybę nėra taip jau paprasta, ambicingieji Avinai jai kelia itin aukštus reikalavimus. Taigi astrologinė Avinų prognozė: neištikimybės tikimybė  didelė.

Dar 36 procentams apklausos dalyvių teko susidurti su Šaulio intrigomis, nes jam neištikimybė tai vienintelis tinkamas kovos su nuoboduliu būdas. Matyt, apklausos dalyvės nesusitvarkė su joms patikėta užduotimi būti idealia „karine drauge", kuri elgiasi kaip savas bičas, dėvintis sijoną  neinkščia, neverkia, nedejuoja ir nieko neklausinėja (padėjusi ranką ant širdies atsakykite, ar daug tokių „draugių" sutikote realiame gyvenime, o ne ekrane?).

Kitas klastingas tipas  Vandenis, taip pat surinkęs 36 procentus balsų. Jis apgaudinėja lengvai todėl, kad fizinis artumas jam reiškia žymiai mažiau nei dvasinis. Klausimas kyla toks, ar jo mylimoji yra pasiruošusi priimti tokią filosofiją...

Kuo galima pasitikėti?

Tačiau yra ir gerų naujienų  taip pat moterys išgrynino tuos, kurie nėra linkę mylimos moters pašonėje sukti romanų. Bernardas Shaw sakė, kad ištikimybė vyrams  kaip narvelis tigrui. Pasitikite tuos, kurie nebijo būti prijaukinti:

 45 procentai skaitytojų tvirtina, kad jų nė karto neišdavė Skorpionai. Tad astrologinė prognozė apie nedidelę neištikimybės tikimybę, jei Skorpiono ketinimai yra rimti, pasiteisino;

 46 procentai apklaustųjų yra įsitikinusios, kad joms buvo ištikimi Liūtai. Surizikuosime spėti, kad tai yra ir pačių moterų nuopelnas, kurios yra pasirengusios žaisti pagal Liūtų taisykles - garbinti, šlovinti partnerį, manantį, kad diena be komplimentų yra nugyventa veltui;

 o pats ištikimiausias pasirodė esąs Ožiaragis! Beveik pusė  49 procentai skaitytojų pabrėžė, jog tikimybė, kad po Ožiaragio ženklu gimęs vyras jas išduos, labai menka.

Ir pagaliau apie tai, kas laimėjo nominacijoje „Zodiako ženklas, kuris moka geriausiai slapstytis". Nugalėjo vyrai, gimę po Svarstyklių ir Žuvų ženklu, surinkę po 28 procentus balsų. Greičiausiai taip ir nebus lemta sužinoti, ar jie sugeba būti ištikimi, ar tiesiog labai gerai slapstosi...