... kalbėti telefonu?! Suprantama, jei tu esi suaugusiems skirtais žaidimais užsiimantis paauglys. Tau skambina tėvai ir tu... tiesiog privalai kelti ragelį ir aiškinti, kad uždusai, nes vos nepražiopsojai troleibuso. Arba, jeigu pabėgai iš darbo greitukui ir tau skambina viršininkas. Kitu atveju tai tiesiog, nepriimtina.

Pasirodo, kad ne visi galvoja taip, kaip aš. Britų telekomunikacijų paslaugų kompanijos atlikto tyrimo rezultatai mane tiesiog šokiravo. Respondentų buvo paklausta, ar jie atsiliepia telefonu, jeigu skambinama sekso metu. 25 procentai, o tai yra kas ketvirtas žmogus prisipažino keliantis ragelį.

Tiesa, šiame reikale daugiau nuodėmių padaro vyrai –  jie tris kartus dažniau sustabdo veiksmą tarp paklodžių tam, kad pasakytų „alio". Taigi, kai prireikia draugų pagalbos, skambinkite vaikinui, ne merginai –  šansai būti išgirstai didesni.

94 procentai apklaustųjų patikino, kad telefoną su savimi nešiojasi visur ir visada. Tai turėtų trikdyti, ar ne?

Tą patį klausimą savo skaitytojams uždavė ir žurnalo OK! tinklapis. 33 procentai respondentų prisipažino, kad sekso metu laikas nuo laiko patikrina mobilųjį telefoną. Tai juk trečdalis žmonių!

Kaip jums tokia statistika?