Tikriausiai net kunigas, baigdamas santuokos apeigas, norėjo pasakyti: dabar galite pabučiuoti savo nuotaką, kuri jums tinka į anūkes. Ir nieko keisto, juk legendiniam Rusijos aktoriui Ivan Krasko jau 84 metai, o jo nuotakai vos 24-eri.

160 vaidmenų sukūręs aktorius į slaptą ceremoniją vienuose Sankt Peterburgo santuokos rūmuose pakvietė tik pačius artimiausius šeimos narius ir draugus. Nors daugelis labai aršiai kritikavo tokį poros pasirinkimą, tačiau jaunavedžiai tikino, kad jų santuoka yra dangaus palaiminta. Kaip teigia internetinis portalas dailymail.co.uk, šešių vaikų tėvas gražiąją Natalią Shevel pastebėjo ne kur kitus, o studentų minioje. Vyras žurnalistams tvirtino, kad jau niekada nesitikėjo sutikti tikros meilės (nors vedęs buvo tris kartus), o čia lyg žaibas trenkė iš dangaus. Nebesvarbu buvo ir amžiaus skirtumas. Kas tiek šeši dešimtmečiai palyginus su tokiais jausmais?

Smalsiųjų žurnalistų paklausus, ar jie žada mėgautis tik platoniška meile, aktorius drąsiai atsakė, kad labai norėtų su jaunąja žmona susilaukti palikuonių.

Nuotr. Vida Press
Nuotr. Vida Press
Nuotr. Vida Press
Nuotr. Vida Press