Gyvenimas karališkuose rūmuose, prabangios puotos, gražios suknelės, pulkas tarnų – svajonė, kuri išsipildo ne kiekvienai. Šiandien karališkų šeimų nėra tiek daug, kaip kadaise, tačiau visos likusios stebimos per didinamąjį stiklą. Šiuolaikinės princesės ne tik skrupulingai rūpinasi savo išvaizda ir įvaizdžiu, bet ir diktuoja madas

Apžvelkime garsiausias ir gražiausias Europos princeses, kurios puikiai atlieka savo pasakišką vaidmenį.

Belgijos princesė Mathilde yra keturių vaikų mama: Elisabeth, Gabrielius, Emanuelis bei Eleonora. Princesė tikrai nepanaši į suvargusią namų šeimininkę, anaiptol – spinduliuoja natūraliu grožiu. Daugiavaikės mamos figūros formų galėtų pavydėti kiekviena moteris.

Nuotr. Vida Press

Prancūzijoje gimusi Danijos princesė Mary pernai susilaukė dvynukų. Princas Joachimas ir princesė Mary jau turėjo sūnų ir dukrą. Rūpinimasis keturiais vaikais princesei netrukdo atrodyti žavingai. Princesės eleganciją gyrė ir dizaineris Tommy Hilfigeris.

Nuotr. Vida Press

Ispanijos karaliaus žmona princesė Letizia yra ispanų numylėtinė, dviejų vaikų mama. Buvusi žurnalistė gerbiama dėl labdaringos veiklos, be to, ji turi nepriekaištingą skonį. Letizia diktuoja madas visoms Ispanijos moterims.

Nuotr. Vida Press

Princesė Mette Marit, būsimoji Norvegijos karalienė, dabar jau lyginama su buvusia britų širdžių princese Diana. Paprasta mirtingoji, buvusi padavėja pavergė visą norvegų tautą savo nuoširdumu ir paprastumu.

Nuotr. Vida Press

Olandijos sosto įpėdinis, princas Willemas-Alexanderis savo žmoną princesę Maxima vadina nepaprasta moterimi. Tokia ją šiandien laiko ir dauguma olandų. Na, o princesė Maxima iki šiol save vadina lotynų amerikiete ir remia gėjų teises.

Nuotr. Vida Press

Kate Middleton arba Kembridžo hercogienė Catherine – Didžiosios Britanijos princo Williamo žmona. Vestuves su princu stebėjo visas pasaulis. Dabar besilaukiančiai princesei dėmesio nesumažėjo, britai jau spėjo ją pamilti, o jos stilių giria daugybė dizainerių.

Nuotr. Vida Press