Stebuklus darantis gėrimas susideda iš stiklinės šilto vandens ir 1 šaukšto rupios maistinės jūros druskos. Maišykite kokteilį tol, kol druskos granulės visiškai ištirps. Gerkite sūraus vandens kokteilį 7 dienas, ryte ant tuščio skrandžio, ir pamatysite neįtikėtinus rezultatus.

Mokslininkai nustatė, kad druskoje yra daugiau nei 80 žmogaus organizmui naudingų elementų. Gerdami druskos tirpalą daugiau nesilaikykite jokios dietos. Medžiagų apykaita ir taip pagreitės.

Druska veikia kaip natūralus žarnyno antibiotikas. Pagreitina virškinimo procesą, valo organizmą.

Sūrus vanduo padeda išvengti osteoporozės, sutvirtėja kaulai.

Druska palaiko normalų skysčių lygį organizme.

Dėl didelio kiekio mineralų, sūrus vanduo padeda sutvarkyti nervų sistemą, subalansuoti emocinę būklę ir padeda įveikti nemigą. Druska palaiko serotonino ir melatonino - pagrindinių antidepresantų lygį.

Reguliariai geriant tirpintą druską, galima lengviau įveikti peršalimą, išsigydyti sinuso ligas ir sudirgusią gerklės gleivinę.

Stiklinė vandens su druska atstato odos tonusą.

Svarbu: gydytis sūriu vandeniu draudžiama tiems, kurie kenčia nuo bet kokių inkstus sutrikimų, širdies ar kraujagyslių ligomis! Todėl gydytojai perspėja, kad druskos kokteiliai sveikatai gali pridaryti daugiau žalos nei naudos. Pasak jų, tai gali būti tik momentinė pagalba užkietėjus viduriams. Todėl prieš laikydamasi bet kokios dietos ar organizmo valymo, būtinai pasitarkite su gydytoju ar specialistu.