Nuo seno įprasta, kad nuotakos vilki baltai, juk ši spalva simbolizuoja tyrumą, sakoma, santuoka bus laiminga, o mylimieji žengs tik bendru keliu. Spalvotas sukneles senoliai engė, ne vienai spalvai yra sukurtos nesėkmių pranašystės, pavyzdžiui, geltonas ar žalias vestuvių apdaras - gėda, o štai juodasis - greit įvyksiančios skyrybos.

Bet tinklaraštininkė S. Cachia sumanė nebūti eiline nuotaka ir per savo didžiąją šventę apeiti vestuvių taisykles. Norėdama atrodyti kitaip, ji išsirinko juodos spalvos suknelę. Nuostabi kūno linijas atkartojanti ir žvilgiais akmenėliais dekoruota suknia buvo specialiai sukurta Sophie. Prabangiu apdaru pasirūpino mados namai "Signor Mont". Ceremonijos metu nuotakos įvaizdis gniaužė kvapą, beje, jaunikis originalumu taip pat neatsiliko - pasipuošė bordiniu švarku, margintais marškiniais ir odinėmis kelnėmis.

...so many more to come.

A photo posted by SOPHIE CACHIA (@theyoungmummy) on Apr 10, 2016 at 3:28am PDT

Galbūt daugumai toks jaunųjų pasirinkimas atrodo dar neįprastas ar nepriimtinas, tačiau juk svarbiausia, kad savo dieną pora jaustųsi puikiai, nesvarbu ar jų apdarai atitinka menamas taisykles, ar laužo standartus.

So many memories... 💕

A photo posted by SOPHIE CACHIA (@theyoungmummy) on Apr 10, 2016 at 3:27am PDT