Jei pirmoji riešo eilutė yra neryški ir vos įžiūrima, žmogus turėtų labiau rūpintis savo sveikata, stiprinti imunitetą. Jei moters riešo linija akivaizdžiai kyla į viršų, ji gali turėti sunkumų su gimdymu. Riešo liniją su ryškiu kalneliu turintys vyrai taip pat gali susidurti su reprodukcinės funkcijos bėdomis.

Jei riešo linija susiformuoja į didesnę ar mažesnę salelę, tai ženklas, kad gyvenime teks permąstyti savo veiksmus, galbūt netgi atsigręžti į tikėjimą, kuris padėtų sustiprinti jūsų dvasinį pasaulį.

Jei riešo linija susipynusi kaip grandinėlė, žmogus mėgsta adrenaliną, todėl rizika tiesiog neatsiejami nuo jo kasdienybės. Tokiam vertėtų labiau branginti savo nervus ir gyvybę.

Jei antrą ir trečią linijas skiria didelis atstumas, tai rodo vėlyvą santuoką. Kuo tarpas didesnis, tuo santuoka bus vėlesnė. Jei linija yra trūkusi, tai reiškia, kad jums gyvenime teks išgyventi skaudžias skyrybas.

Jei jūsų riešo linija yra paženklinta dar ir įvairiais įtrūkimais, skylutėmis, kryžiukais, vadinasi, turėsite begalę audringų romanų. Savo partneriui skirkite daugiau dėmesio, tai padės sustiprinti sąjungą, apsisaugoti nuo romantiką drumsčiančių negandų.

Jei ant jūsų riešo yra keturios linijos, jums pasisekė, nes tai - ilgaamžiškumo ženklas. Tokie žmonės dažniausiai gyvena 90 metų ir ilgiau.

Nereikia nusiminti, jei ant jūsų riešo yra tik viena linija. Vadinasi, jūsų gyvenime - dar viskas priešakyje ir daug kas priklauso nuo daugelio veiksnių ir jūsų ateities pasirinkimų.