Gražuolėms padėdavo visą lėkštę įvairiausių vaisių ir paprašydavo išsirinkti tik vieną. Buvo manoma, kad skonio pasirinkimas, pirmenybės suteikimas kažkuriam iš vaisių nusakys, kokia išrinktoji bus lovoje.

Taigi šią senovės tradiciją prisiminė amerikiečių mokslininkai ir nusprendė atlikti eksperimentą. Ir paaiškėjo, jog tam tikro vaisiaus mėgėjos iš tiesų turi bendrų bruožų! Pateikiame tyrimo rezultatus.

Ananasai

Šiuos vaisius labiausiai dievina vienamylės (kurios sugeba įsimylėti kartą ir vieną žmogų ilgam). Šio tipo moterys įpratusios gyventi besivadovaudamos ne jausmais, o išskaičiavimu, yra tvirtos, tarsi su šarvais, kuriuos labai sudėtinga pramušti. O tiems, kuriems tai padaryti pavyksta, po šarvais išvysta jautrią ir minkštą asmenybę - širdyje ananasų mėgėjos yra kūrybingos būtybės. Šios moters partneris bus pakerėtas išrinktosios turtingo vidinio pasaulio ir pozityvios energetikos, kuri veržiasi iš šios uždaros ir gana rimtos iš pirmo žvilgsnio damos.

„Ananasininkės" seksualiniame gyvenime irgi atsiskleidžia ne iš karto, o pamažu. Tokia moteris sugeba išlikti vyrui amžina mįslės, nes yra nenuspėjama ir neprognozuojama (gerąja prasme).

Bananai

Kietaskūrėmis moterimis bananų mėgėjas gali pavadinti tik tie žmonės, kurie nepažįsta jų artimiau. Iš tikrųjų šiuos vaisius mėgstančios moterys yra subtilios ir pažeidžiamos. Gyvenime tokią moterį supa labai daug gerbėjų, nes ji moka būti žavi.
Tačiau silpnoji jos pusė - savikritika, todėl vyrai tokiai damai turėtų nesakyti jos trūkumų, susilaikyti nuo kritikos. O jei baksnosite pirštu, tapsite didžiausiu moters priešu. Žinoma, būsite išbrauktas iš gerbėjų gretų.

Vynuogės

Šių uogų vaisius mėgstančios moterys nekenčia vienatvės. Jos ima iš gyvenimo viską, ką šis pasiūlo, ir retai užmiega vienos. Jeigu vynuoges mėgstanti moteris atsirado jūsų kompanijoje, su ja nenuobodžiausite, bus linksma ir įdomu. Pagrindinis reikalavimas potencialiam partneriui - kad šis mokėtų stebinti. Rutina ir monotonija „vynuogininkėms" - peilis.

Kriaušės

Dažniausiai tai - itin moteriškos ir pritrenkiančios dailiosios lyties atstovės. Jos įpratusios būti dėmesio centre ir sumaniai gaudo joms skirtus vyrų žvilgsnius. Vyrai sunkiai gali atsispirti tokioms efektingoms moterims. Tie drąsuoliai, kurie nori įsitempti „kriaušytę" į lovą, turės jai pataikauti, ją dievinti ir nuolat ja žavėtis.

Persikai

Sudėtingos natūros moterys, kurias suprasti nėra lengva. Iš tiesų už pretenzijų ir deklaruojamo kietumo šarvų slypi troškimas gyventi visavertį gyvenimą. Būtent šio tipo moterys yra labiausiai linkusios į seksualinius eksperimentus, tačiau įgyvendinti sumanymus pasirengusios tik su patikrintu, patikimu partneriu. Todėl pretendentai, siekiantys su šia moterimi raškyti meilės vaisius, turės praeiti visą išbandymų lauką. Atranka griežta!

Obuoliai

Juos mėgsta tvirtos, tiesmukiškos ir gana konservatyvios damos. Jų seksualinis temperamentas nėra aukštas, todėl lovoje bus taip, kaip įprasta, „kaip pas visus". Tačiau nenuginčijamas šio vaisiaus mėgėjų privalumas - jos ištikimos partneriui.

Shutterstock nuotr.