Be šių, galima įvardinti dar 5 priežastis, kurios taip pat apkartina intymumą miegamajame, nes sumažina lytinį potraukį, rašoma medikforum.ru.

Trauka batonui, baltai duonai

Šie miltiniai gaminiai ne tik kenkia figūrai, bet ir mažina seksualinį aktyvumą. Esmė ta, kad žmogaus organizmas žymiai greičiau pasisavina cukrų iš batono nei iš juodos duonos.

Pastebėta, kad batonų ir bandelių mėgėjai pajaučia staigų jėgų antplūdį, tačiau jį greitai pakeičia nuovargis. Tokie energijos svyravimai nežada aistringo sekso, o veda tiesiai į nutukimą. Bandelės ir sumuštiniai pamažu užmuša libido.

Dažnas nuskausminamųjų ir antidepresantų vartojimas

Medikamentai, kurių sudėtyje yra kodeino ir morfino, gali sumažinti lytinį potraukį. Todėl, kad vėl sugrįžtų seksualinio gyvenimo džiaugsmas, vaistinius preparatus pakeiskite žolelių nuovirais.

Antivirusinių preparatų vartojimas

Dimedrolis bei pseudoefedrinas, kurių yra kai kurių vaistų nuo peršalimo ar gripo sudėtyje, veikia mūsų libido. Aišku, kai sergate, kai bėga nosis ir smaugia aukšta temperatūra, kažin ar jau labai norėsite mylėtis, tačiau net ir pasveikus prireiks dar keleto dienų, kad atsirastų apetitas seksui.

Knarkimas

Tie garsai, kuriuos leidžia miegantis partneris, ne tik kliudo miegoti jums, bet ir sumažina deguonies kiekį kraujyje to žmogaus, kuris knarkia! O deguonies trūkumas tikrai nepadeda seksualiai susijaudinti.

Deguonies kosmetikos naudojimas

Pagrindinis šios kosmetikos komponentas perfluorangliavandenilis priartina menopauzę. Todėl vartodamos tokią kosmetiką, galite sulaukti ankstyvų nepageidautinų menopauzės požymių . Ir tai dar ne viskas! Perfluorangliavandenilio darinys, perfluoroktano sulfonatas (PFOS), pristabdo estradiolio gamybą. O tai irgi gesina lytinį potraukį.