Pirmasis kartas su nauju vaikinu  apie tai galima kalbėti ir kalbėti. Seksas santykiams suteikia savotiško intymumo ir pažeidžiamumo, ar mažų mažiausiai, juos šiek tiek pakeičia. Per tą pirmąjį kartą jūs parodote jam tai, kas jo laukia ateityje. Jei nenorite paglostyti jo prieš plauką, perskaitykite penkias klaidas, kurių reikėtų vengti, kai pirmąjį kartą su juo mylėsitės...

Nevirskite porno žvaigžde 

Akivaizdu, kad jūs norite jį nustebinti ir priversti aiktelėti, tačiau kai kuriuos dalykus verta palikti jo vaizduotei. Yra tokia tikimybė, kad kai pirmą kartą su juo mylėsitės, jo labai gerai nepažinosite, tad pademonstruoti jam savo keistus fetišus, savo įspūdingiausias pozas, keistus apdarus, troškimus apie žaidimus vaidmenimis ar norą paliesti jį tose vietose, kur gal būt jo dar niekas nėra palietęs, yra kiek ankstoka.

Laikui bėgant jūs galėsite atskleisti visa tai ir dar daugiau, tačiau dabar viską darykite labai mažais žingsneliais. Pirmiausia susitelkite į techniką ir pasistenkite sužinoti kas kiekvienam iš jūsų patinka ar nepatinka mylintis. Juk pirmojo pasimatymo metu jūs nepulsite atverti jam savo sielos gelmių, tad ir per pirmąjį kartą neatskleiskite jam visų savo ėjimų.

Nesimylėkite be apsaugos

Vadovaukitės anksčiau pateikta logika. Kai pirmą kartą mylitės su vaikinu, greičiausiai, apie jo seksualinius įpročius žinote labai nedaug. Priklausomai nuo jūsų santykių, jūs galite net nežinoti, ar esate jam vienintelė šiuo metu, ar jis kada sirgo lytiniu keliu plintančiomis ligomis, o gal jis turi priežasčių įtarti, kad jomis serga šiuo metu. Pirmą kartą mylėtis su vaikinu neapsisaugojus visada yra klaida. Jei santykiai progresuos, jūs juo pasitikėsite ir manysite, kad tai daryti tikrai verta, tada galėsite nuspręsti pasinaudoti kitais apsisaugojimo būdais (pavyzdžiui, kontraceptinėmis tabletėmis). Tačiau kai pirmąjį kartą mylėsitės, netgi jei jūs jau naudojatės hormonine kontracepcija, visada, visada, visada naudokitės prezervatyvais.

Kitą rytą nebūkite drovi

Jūs jau didelė mergaitė ir padarėte didelės mergaitės vertą sprendimą, nes norėjote su juo pasimylėti. Tame nėra nieko blogo arba gėdingo, todėl nėra priežasties kitą dieną būti sutrikusiai. Žinoma, kad kitas rytas po pirmojo karto gali būti kažkiek keistas, tačiau pasistenkite iš paskutiniųjų, kad elgtumėtės taip pat pasitikinčiai, kaip elgėtės praėjusią naktį. Nebijokite jo pabučiuoti, pajuokauti su juo ar apsikabinti jį. Jei kelsitės iš lovos, per daug nesidrovėkite, kad jis išvys jūsų nuogą kūną (nepamirškite, kad naktį prieš tai jam jis labai patiko). Nesuteikite jam jokios priežasties pagalvoti, kad po to kai jūs pasimylėjote, viskas pasidarė labai keista, ir, greičiausiai, jis taip ir nepagalvos.

Neužsibūkite per ilgai 

Kai pirmąjį kartą pasimylėsite su vaikinu, ko gero, tai jums abiems sukels įvairiausių emocijų. Ir nors taip elgtis skatins jūsų instinktai, nebandykite susitvarkyti su šiomis emocijomis būdama per daug prilipusi prie vaikinuko (juk nenorėtumėte, kad vaikinas būtų per daug prilipęs prie jūsų). Jei esate jo namuose, ryte praleiskite šiek tiek laiko kartu su juo, tačiau nepasilikite ten visai popietei, ypatingai jei atrodo, kad jis bando dirbti savo darbus. Po to, kai atsikėlėte iš lovos ir galbūt papusryčiavote, pasakykite jam, kad jau turite keliauti, tačiau ši naktis buvo tikrai labai smagi. Išeidama tada, kai to norite pati, parodote, kad be jo jūs savo gyvenime turite ir kitų prioritetų, ir kad tie prioritetai nepasikeitė vien todėl, kad jūs pasimylėjote su juo.

Nesijaudinkite, jei jis nepaskambins kitą dieną

Dauguma vaikinų sako, kad prieš paskambindami merginai, jie palaukia dvi ar tris dienas. Jie taip daro, nes nenori atrodyti per daug beviltiški, ir tikrai nebūtinai todėl, kad nenori girdėti jūsų mielo balso kiekvieną naktį. Jei paprastai jūs su juo nesikalbate kiekvieną dieną, nėra priežasties manyti, kad vien todėl, jog jūs pasimylėjote, dabar tai pradėsite daryti. Galutinis terminas: nesijaudinkite, kad niekada jo neišgirsite, jei praėjo tik diena po jūsų išdykavimo, ir jis jums nepaskambino. Jei praėjo savaitė ar dvi, ką gi, jau galite nerimauti, nebent jis pateiks jums velniškai gerą pasiteisinimą.