Avinas

Kad ir kaip bus sunku, nepasiduokite. Įveikę visus iškilusius sunkumus ar priėmę gyvenimo iššūkius, pasieksite išties daug. Pasaugokite sveikatą, būkite atsargūs kelyje. Gali niekas nedžiuginti, prarasite susidomėjimą gyvenimu. Tai laikina.

Jautis

Savaitė žada naujas ir perspektyvias galimybes. Esate tarsi ant pakilimo tako, tik ryžkitės naujai pradžiai. Išsivaduokite iš baimių pradėti iš naujo, kad ir kas tai būtų: darbas, santykiai ar išvis naujas gyvenimas. Išaugs apetitas, todėl neperlenkite lazdos.

Dvyniai

Pajusite išaugusią vidinę jėgą ir valią. Jausitės galintys valdyti ne tik savo instinktus, bet ir kitus žmones. Stiprės intuicija, ateities spėjimo talentas. Išnaudosite laiką produktyviai užsiimdami savęs tobulinimu: skaitykite, domėkitės.

Vėžys

Susitelkite ties namų reikalais. Galimi nesusipratimai darbe. Planuosite keisti gyvenamąją vietą, galbūt įsigysite savo svajonių būstą. Turėsite daug rūpesčių dėl savo sveikatos. Žvaigždės sako, jog ją sustiprinsite peržiūrėję savo mitybos įpročius.

Liūtas

Galimi svarbūs ryšiai su užsieniu ar užsieniečiais. Turėsite puikias progas padidinti savo populiarumą. Tačiau nepasiduokite puikybei, nes būtent nerealistiškas savo galimybių vertinimas gali pakišti koją. Puoselėkite asmeninį grožį.

Mergelė

Nebus labai lengva ir paprasta. Turite praregėti ir suvokti, kad pernelyg pasitikėjote artimu žmogumi. Kitaip sakant, tikėjote tuo, ką apie jį galvojote. Laikas suvokti, kad apie žmogų kalba tik jo veiksmai. Būkite budrūs ir sąžiningai sau.

Svarstyklės

Galite jaustis kiek neįprastai. Norėsis laužyti visas taisykles, išsivaduoti iš save ribojančių gniaužtų. Aplinkiniai gali nepriimti jūsų pokyčio, nes jiems patogu matyti tai, kas yra įprasta. Tačiau dabar jūsų esminio pokyčio metas, todėl elkitės pagal savo norus.

Skorpionas

Kursite planus ir įgyvendinsite savo sumanymus. Galimas reikšmingas persikraustymas arba pažintis, kuri stipriai pakeis jūsų požiūrį į santykius. Galite jausti finansinį stygių. Tačiau ši problema taip greit nebus išspręsta, todėl prasminga atsakingai tvarkyti išlaidas.

Šaulys

Jums suteiktas laikas išbandyti save. Iš vienos pusės norėsite įgyvendinti savo sumanymus ir būsite nusiteikę aktyviai, gal net karingai. Tačiau iš kitos pusės tarsi save stabdysite patys dėl baimės suklysti. Atminkite: klaidos neegzistuoja, yra tik netinkamas jų sprendimo būdas.

Ožiaragis

Rūpinkitės savo sveikata. Silpnas imunitetas gali paguldyti į ligos patalą ilgam. Esate kamuojami baimių dėl savo materialinio gerbūvio. Tačiau nerimaudami nieko neišspręsite, tik alinsite savo nervų sistemą. Todėl ir sergate, nes pasiduodate negatyvioms mintims.

Vandenis

Aplinkiniams neramu dėl jūsų paslaptingumo. Esate kažkiek slapukai, vengiate pasakoti apie save ir savo planus. Aplinkiniams tai kelia baimę. Galite susidurti su pasirinkimo dilema – aš arba santykiai. Partnerystė žada būti optimistiška.

Žuvys

Jūsų laukia netikėtumai. Kitaip sakant, dėl jūsų netikėto poelgio aplinka gali patirti šoką. Tai gali būti nauja meilė arba kardinalus išvaizdos pokytis. Gal svajojate pasidaryti tatuiruotę? Dabar tam laikas labiausiai tinka. Dabar jūsų kredo- laisvė bet kokia kaina.