Apie kūno kalbą rašyta nemažai ir daugelis jūsų, nujaučiu, gali atpažinti jo siunčiamus neverbalinius ženklus, tačiau ir apranga pažinties pradžioje groja tikrai ne paskutiniu smuiku.
Žinoma, svarbiausia, kad vaikinas nesmirdėtų, o viršutinė (apie apatinę net nekalbu) aprangos dalis neturėtų geltonų dėmių. Apie stilių nekalbu - tai priklauso nuo kiekvieno skonio ir pasirinkimo, tačiau kai kurios įvaizdžio detalės, ypač aksesuarai gali šį tą išduoti...

Geras laikrodis. Tai vienas pagrindinių vyriškų aksesuarų, kuriam mes, moterys, jaučiame silpnybę. Daugeliui vaikinų geras laikrodis yra tas, kuris rodo laiką. Aš kalbu apie klasikinį, nebūtinai brangų, bet stilingą laikrodį, ant kurio ciferblato nebūtų raketos ar roboto. Jeigu vaikino laikrodis bus madingas ir po dešimties metų, vadinasi, toks vyras yra tradicinio kirpimo, linkęs investuoti į ateitį, į kurią žengia tvirtais žingsniais.

Šalikas. Jeigu juo jūsų simpatija ryši pavasarį ar vasarą, vadinasi, jam labai svarbu, kad viskas vykstų pagal planą. Jis reiklus, gal šiek tiek opus ir tikrai su jumis nelips per tvorą į svetimą sodą kniaukti obuolių. Tikriausiai per tą tvorą teks perkelti pačiai. Jeigu su šaliku jis nesiskiria žiemą, vadinasi jis subrendęs - daugeliui vyrų baisu prisipažinti, kad jiems šalta.

Skrybėlė ar kepurė. Vienos reikšmės čia nėra, nes galvos apdangalų tipų yra devynios galybės. Tačiau dažniausiai mano spėjimas, kad vyrui su skrybėle reikia daug dėmesio, pasitvirtina. Kita vertus, jeigu galvos apdangalas atitinka laiką ir vietą (beretė - dainuojamosios poezijos vakare, fedora - romantiškame pasijodinėjime ar kokteilių vakarėlyje, kepurė su snapeliu  - sporto varžybose ir t.t.) ar yra nešiojama su lengva ironija - tuomet kitas reikalas.

Sąsagos. Alpstu jas pamačiusi. Sąsagos simbolizuoja ambicijas. Nedaug vyrų jas turi, nes jos nepigios, o ir marškiniai su sąsagomis kainuoja brangiau. Tačiau vyriškis, besipuošiantis jomis, be abejonės rūpinasi savo išvaizda ir žino, ko nori iš gyvenimo.

Tamsūs akiniai. Arba jis mano esąs per kietas tau, arba jis tavęs bijo. Pasimatymų esmė - pažinti žmogų, stebėti jo emocijas, o kas geriau jas atspindi, jei ne akys. Ir jis eina į susitikimą su jumis, o ne gauja gerbėjų ar paparacių, taip kad... jeigu jūs ne lauke saulėtą dieną, pateisinimų tamsiems akiniams neturiu.

Skėtis. Jis rūpestingas ir dėmesingas (juk prieš pasimatymą patikrino, ar lis!). Jis planuoja, galvoja ir yra vertas antro pasimatymo. Ypač jei po jo skėčiu yra vietos dviems.

Petnešos. Jis mano esąs išskirtinis. Tiesiog unikalus. Įvaizdis jam labai svarbus ir, tikėtina, kad jo kūrimui jis skiria didžiąją laisvo laiko dalį, nors ir gali bandyti jus užburti istorijomis, kaip jam patinka būti "vintažiniu klajokliu, atrodančiu kaip Indianos Joneso ir Johnny Deppo mišinys".

Apyrankė. Dažnai ji išduoda jausmingumą ir sentimentalumą. Tikėkimės, kad ji - ne buvusios dovana. Jeigu ne, paklaususi apyrankės istorijos, gali išgirsti vieną jautriausių jo gyvenimo istorijų.

Pabaigai norėčiau pasakyti, kad vyrai su aksesuarais - jėga. Juk atrasti derančias detales reikalauja laiko ir pastangų. Tai ne marškinėliai, džinsai, sportbačiai... Gali būti, kad tu jam rūpi...