Anot gydytojų, nuolat dėvint stringus, galima susirgti šlapimo takų ligomis, taip pat jie dirgina makštį, sukelia uždegimus. Ir tai tik pradžia nelaimių, kurias jums dovanos šis mados klyksmas (ar nesusipratimas?). Pavyzdžiui, kai stringų  juostelė slankioja bei dirgina organus, moterys ir pasigauna infekciją, ir skundžiasi sudirgusia, nutrinta bei pažeista oda.

Brangiosios, ar pagalvojate apie patogumo faktorių, kai kasdien įnirtingai savo kumpelius apsukate šiomis virvelėmis? Vasarą situacija tampa nebevaldoma: slidu, sulenda ten, kur neturėtų... O jei dar moteris nusiperka mažesnius stringus, tai šie įsirėžia visur, kur tik gali. Ir jūs vyrui sukelsite ne aistringas seksualines fantazijas, o pasibjaurėjimą arba baimę dėl jūsų sveikatos. Mūsų verdiktas: nulis grožio ir daug nepatogumo.
Net ir apatinio trikotažo pardavėjai vieningai sutinka, kad tai praeities mada (pamenate, kai visos save gerbiančios fyfos vaikščiojo su išlindusiais stringais?). Šiandien parduotuvių lentynos lūžta nuo įvairiausių modelių kelnaičių, kurios ir atrodo estetiškai, ir nesukelia sveikatos problemų.
Tradicinės kelnaitės

Visos jas žinome ir nuoširdžiai mylime - ir praktiška, ir dailiai atrodo. Dažniausiai tai kelnaitės aukštu liemeniu, pilnai dengiančios moters užpakaliuką ir klubus. Jos puikiai tinka po prigludusiais drabužiais (yra iškirptų su lazeriu, kad būtų lyg antra oda).

Šortukai

Ne seksualumo viršūnė, bet labai patogūs. Dar kitaip vadinami - bokseriai. Tokie šortukai suteikia visišką judėjimo laisvę, ypač po laisvais, neprigludusiais drabužiais. Akivaizdu, kad juos pasiskolinome iš savo vyrų drabužinės, tačiau puikiai pritaikėme moteriškiems poreikiams.