Rankose jau laikote naują rankinę, dairotės naujų rudeninių aulinukų ar palto? Tam, kad atrodytumėte tobulai nedera pamiršti ir menkiausių smulkmenų. Viena jų - manikiūras. Pateikiame karščiausias naujienas iš mados žinovų apie madingiausius šio rudens manikiūro atspalvius ir tendencijas.

Štai pagrindinės 2013 metų rudens ir 2014-ųjų žiemos manikiūro kryptys.

Šią vasarą nagų lakas buvo tarsi aksesuaras savaime, todėl itin madingos tapo ryškios, akį traukiančios neoninės spalvos. Vėstant orams šiuos vasaros atspalvius teks trumpam pamiršti ir pasirūpinti tamsesniais nagų lakais.

Artėjant šaltajam sezonui vėl madingi, klasika tapę tamsūs vyšnių, baklažanų, šokolado atspalviai.

Neprašausite pro šalį pasirinkusios bet kurį raudoną atspalvį - kraujo, vyno, vyšnios ar pastelinę spalvą.

Itin madingas šį sezoną bus matinis nagų lakas, ypač jei jis kūno ar juodos spalvos. Jeigu juodi nagai, jums nepriimtini ar atrodo per daug gotiškai, rinkitės tamsiai rudos ar mėlynos spalvos laką.

O matinius atspalvius išbandykite pačius įvairiausius - nuo smaragdo žalios, pilkos iki šampaninės gelsvos. Taip pat rudenį bus populiarus chaki spalvos manikiūras.

Kaip ir pernai vis dar madingas trumpų nagų manikiūras, kuriam išskirtinumo suteikia subtilūs akcentai, pavyzdžiui aukso, metalo ar vario spalvos galiukai ar mėnuliukai (vieta prie nago odelių).

Jei geidžiate žaismingesnio manikiūro, nusilakuokite visus nagus juoda spalva, o vieną nagą, pavyzdžiui rožine, auksine ar oranžine spalva.

AFP/Scanpix, Shutterstock nuotr.