„Raffaello“ yra šis tas daugiau nei vienas mažas kąsnelis saldumo. Tai emocijos ir jausmai, mūsų artimiausi žmonės ir kartu su jais praleistos akimirkos. „Raffaello“ yra su Jumis kiekvieną svarbią akimirką, todėl tai tampa svarbia sukurtų ir išgyventų istorijų dalimi.
Dėl šios priežasties „Ferrero“ – „Raffaello“ prekės ženklo savininkas – nuosekliai pasakoja savo istoriją, remdamasis 3-imis svarbiomis šventėmis: Valentino diena, Moters diena ir Motinos diena. „Raffaello istorijų“ kūrimas skatina dalinti gražiausiomis emocijomis, reikšti jausmus, dovanoti džiaugsmą bei rūpintis tais, kuriuos mylime. Tam, kad trumpos akimirkos virstų didžiais prisiminimais.
Meilės dieną verta paminėti romantiškoje aplinkoje. Mes pasirūpinome, kad Valentino diena būtų paminėta tokioje aplinkoje, kur „Raffaello“ saldumas – tik nedidelė šios pakilios nuotaikos dalis. Mūsų šūkis (iškalbingiau už tūkstančius žodžių) geriau nei kas kitas apibūdina tas ypatingas akimirkas, kuomet net mažos dovanos suteikia didelę prasmę. Dovanodami „Raffaello“ savo artimiesiems šia išskirtine proga Jūs išreiškiate emocijas, kurios siejasi su Valentino švente.
Unikalus „Raffaello“ saldumas ir išskirtinis charakteris sukurtas italų konditerių, todėl mūsų konkurse yra dovanojamos kelionės į saulėtąją Italiją. Tokie pat patrauklūs yra ir kiti mūsų prizai – profesionalios fotosesijos, kurias padovanojome dalyviams. Dėka jų, mes išreiškiame ir užfiksuojame emocijas, kurios yra labai svarbios „Raffaello“ pasaulyje.

Jūs taip pat galite būti mūsų įkvėpiančių istorijų dalimi. Dalyvaukite kitame „Raffaello istorijų“ etape, kuriame mes švenčiame Motinos dieną. Išreikškite savo jausmus siųsdami mums bendrą motinos ir vaiko nuotrauką, kurioje atsiskleidžia Jus siejantis ryšys. Konkurso nugalėtojai kartu su šeimos nariais patirs nepamirštamų akimirkų Romoje. Papildomas prizas – unikali fotosesija, kurios dėka bus išsaugoti gražiausi prisiminimai ir emocijos.