Šia tema ne kartą esame kalbėjusios su draugėmis, be to, nemažai diskusijų apie analinį seksą galima rasti ir interneto forumuose.
Kaip analinio sekso metu malonumą patirti moteriai, rašėme ir mes. Galite paskaityti ČIA.

Perskaičiusi ir išklausiusi daugybe nuomonių, nusprendžiau jas apibendrinti ir surašiau pagrindines priežastis, dėl kurių moterys atsisako analinio sekso:

Skausmas
Tai pagrindinė priežastis, dėl kurios moterys taria ne analinio sekso malonumams. Po pirmo karto, kuris dažniausiai būna skausmingas, antro nebesinori.

Tai būdas užsikrėsti AIDS
Taip, daug moterų tuo tiki, nors AIDS mylintis analiniu būdu galima užsikrėsti tik vienu atveju - jeigu jūsų partneris serga AIDS. Šiaip ar taip ši liga yra geras pasiteisinimas vengti analinio sekso.

Analinis joms asocijuojasi su homoseksualumu
Ne viena mano moteris analinį įvardino kaip "grynai gėjišką reikalą" ir vien mintis apie tai jas atstumia.

Kodėl TEN?
"Kodėl normalus vyras turėtų norėti kišti savo daikčiuką ten, kur nešvaru? Nesąmonė." - klausė viena internautė. Ir daugybė merginų sutiko su jos nuomone.

Šlykštumo veiksnys
Kai kurioms merginoms analinis tiesiog... šlykštu. Ir jų nuomonės pakeisti neįmanoma.

Beprasmis reikalas
Anatomiškai žiūrint, TEN nėra nieko, kas galėtų būti malonu moteriai. Jokio G taško, jokių dirgiklių. Be to, taip ir pastot neįmanoma. Taigi KAM to reikia?

Nepasitikėjimas
Kai kurios merginos nepasitikėjimą partneriu įvardina kaip priežastį, dėl kurios jos bijo atsiduoti analiniams malonumams: "O kas jeigu jis pagalvos, kad aš ištvirkusi ar paleistuvė ir po to mane paliks?".

Analinį jos saugo "ypatingai dienai"
Kadangi tai dar viena "nekaltybė", daugelis merginų tiki, kad šią vietelę reikia pasaugoti iki ypatingos dienos, progos ar vyro.

JIS per didelis
Jeigu skausminga mylėtis įprastu būdu, tai kaip tada bus, jeigu mylėsiuos analiniu? Ne, to niekada nebus.

Kraujavimas
Moterys, turinčios problemų su hemarojumi, analinio atsisako dėl kraujavimo tikimybės.

Lašeliai ir kitkas...
Vien nuo minties, kad iš TEN gali kas nors ištekėti ar, neduokdie, išbyrėti, verčia nusipurtyti.

Įvairios sveikatos problemos
Vienoms merginoms po analinio sekso buvo sunku sulaikyti dujas, kitoms dėl bakterių prasidėjo makšties uždegimai ir infekcijos - tai atbaido bet kokį norą.

Tiesiog - tai ne man
Kitoms moterims tiesiog to nesinori. Joms užtenka oralinio ir vaginalinio sekso ir jos nesijaučia ką nors prarandančios, jeigu nesimyli analiniu būdu.

O jei visgi nuspręsite išbandyti šią sesko rūrį, ČIA rasite tinkamiausias pozas pradedančiosioms.