Kaip ir pridera dauguma damų pasipuošė mados namų „Alexander McQueen“ apdarais, tačiau ne viena jų įvaizdį gerokai perspaudė. Būta viešnių, kurios atrodė lyg išsipuošusios į maskaradą, kitos tiesiog prasilenkė su proporcijomis ir suknelių siluetais. Susirinkusiųjų žvilgsnius traukė dainininkė FKA Twigs atrodžiusi it spalvinga papūgėlė, jos suknia puotoje buvo ryškiausia. Paukščių tematiką pasirinko ir aktorė Salma Hayek, šios suknią puošė iš nėrinių išraityti povai. Salma galėjo pasidabinti kuria tik norėjusi suknele, juk jos vyrui François-Henri Pinault priklauso daugybė prabangos prekių ženklų, o tarp jų ir „Alexander McQueen“, deja, aktorės vilkėtas apdaras netiko jos figūrai – ir taip nedidelio ūgio S. Hayek atrodė dar žemesnė nei yra iš tiesų.

FKA Twigs, AP/Scanpix nuotr.

Salma Hayek, AP, AFP/Scanpix nuotr.

Susie Lau, Vida Press, AP/Scanpix nuotr.

Gwendoline Christie, AP/Scanpix nuotr.

Vakarėlyje kiekviena gražuolė siekė dėmesio kaip įmanydama – kuri rinkosi plunksnas, kuri perregimus nėrinius. Atviras sukneles vilkėjo garsūs modeliai Poppy Delevingne bei Kate Moss. Nors pastarąją būtų galima pagirti už suknią, Kate makiažas atrodė padarytas paskubomis.

Mary Charteris, Vida Press nuotr.

Philipas Treacy air Harriet Verney, Vida Press nuotr.

Poppy Delevingne, Vida Press nuotr.

Kate Moss, Vida Press nuotr.

Kita nesėkmingo makiažo auka tapo dizainerė Victoria Beckham, jos dramatiškas įvaizdis netruko susilaukti neigiamų internautų komentarų. Norėdama sukurti putlesnių lūpų efektą Victoria dažais šias pernelyg padidino ir atrodė it persidažiusi lėlė. Ką gi, ne tokia ir tobula ta aukštuomenės grietinėlė...

Victoria Beckham, Vida Press nuotr.