Susijaudinimas ir sutrikimas pasitikėjimo savimi tikrai neprideda, todėl pasinaudok žemiau pateiktais patarimais ir sužavėk vyruką nuo pat pirmųjų pasimatymo minučių!

Galvokite apie save tik teigiamai
Moters pasitikėjimas savimi priklauso nuo įvairių aplinkybių, charakterio bruožų. Prieš eidama į pasimatymą stenkis negalvoti apie savo trūkumus ir kompleksus. Mąstyk pozityviai, lėtai neskubėdama apgalvok visus savo pliusus, kurie patinka tau ir tavo draugams. Pradėk nuo išorinių pliusų - gražios kojos, dailus užpakaliukas, apvali krūtinė ar gilios akys. Tuomet prisimink kokias tavo charakterio savybes dažniausiai giria draugai. Žodžiu, galvok apie save gerai, tai padės nuvyti stresą.

Atvykite anksčiau
Planuojant laiką, optimistu būti neverta - jis vis tiek bėga greičiau nei norėtume. Todėl jei esate suplanavusi pasimatymą 18:30 val., nemanykite, kad prieš 18 val. baigusi darbą suspėsite nuvykti iki namų, nusimaudyti, pasikeisti drabužius ir atvykti į susitikimą laiku. Realiai įvertinkite laiką ir prie kiekvieno suplanuoto žingsnio pridėkite dar po 10 minučių, taip galėsite be streso susiruošti ir atvykti į restoraną laiku. Geriausia atvykti šiek tiek anksčiau, jog galėtumėte ramiai atsisėsti, atsipalaiduoti ir atsigerti šalto vandens (jaudinantis burna juk dažnai džiūsta).

Akių kontaktas
Pirmas dalykas po drabužių, į kurį yra atkreipiamas dėmesys tau - žvilgsnis. Kai susipažįsti su vaikinu pirmą kartą, laikyk stiprų, pastovų akių kontaktą. Nenutrauk akių kontakto pirma. Taip tu parodysi, kad nebijai žiūrėti žmonėms į akis, esi pasitikinti ir dominuojanti moteris. Jokiais būdais nesėdėk nudelbusi akių į mobilųjį telefoną. Akių kontaktas padeda užmegzti flirtą, o tuo metu kalbėti net nereikia, todėl nusiramink ir atsimerk.

Įsivaizduok, kad jis tavo draugas
Jei jūs vis dar negalite atsipalaiduoti, pamėginkite įsivaizduoti, jog šnekučiuojatės su geriausiu draugu. Tai padeda visai kaip įsivaizdavimas, kad tavo pašnekovas yra nuogas. Net mokslininkai yra įrodę, jog tokie vaizdiniai atpalaiduoja žmogų.

Ką rengtis?
Vilkitės spalvingus drabužius, nepatartina rengtis juodai. Neįsispauskite į per mažus drabužius, nors jie ir aptempia jūsų kūną, įsirėžusios drabužių linijos neatrodo seksualiai. Su iškirptės dydžiu taip pat neperlenkite lazdos. Nesidarykite ryškaus makiažo, tinkamiausias natūralus, minimalistinis, kuris pabrėžia jūsų veido grožį. Per didelis kiekis makiažo pagrindo, vyrų tikrai nežavi.