Mes visos žinome, kokius „mygtukus" spaudyti, norint suteikti jam malonumą. Tačiau kelių zonų, kurių glamonėjimas teikia vyrui itin didelį pasitenkinimą, net jis pats gali būti neatradęs. Nustebink jį ir suteik neįprastai didelį malonumą savo mylimajam.

Sutelkite ypatingą dėmesį į tris JO erogenines zonas, kurios dažnai glamonių metu yra ignoruojamos.

Speneliai. Jo speneliai, taip pat kaip ir moterų, yra pilni nervų galūnių, o tai reiškia, kad jie labai jautrūs. Pradėk juos glostyti ranka, tuomet švelniai glamonėk pirštais. Gali ir liežuvėliu pasidarbuoti - palengva liežuviu suk ratus aplink jo spenelius, artėdama centro link. Jei matai, kad jis itin jautriai reaguoja, krimstelėti nepatartina.Tačiau kitais atvejais - leidžiama.

Padai. Kojų padų masažas jam yra tikrai maloni sekso preliudija. Manoma, kad pėdose yra apie 30 tūkst. vidaus organų nervų galūnių. Ištepk vyro kojas aliejumi ir pradėk jas masažuoti labai labai švelniai, pamažu intensyvindama masažo greitį ir stiprumą. Kojų masažas gerina kraujotaką, todėl kraujas dar greičiau suplūs į jo genitalijas.

Nosis. Burna yra pati jautriausia veido dalis, o antroje vietoje pagal jautruma yra nosis. Neveltui eskimai bučiuojasi, glaustydamiesi nosimis. Todėl pradėjusi įprastą bučinių seriją, nepamiršk ir nosies. Bučiuok ir lyžtelk ją, pamatysi, jam tai patiks.

O jei vietelių jums pasirodys per mažai, kutenkite paausius, krimstelėkite sprandą, lyžtelėkite alkūnių linkius ir švelniai pakandžiokite juosmens šoną... :)

Shutterstock nuotr.