Progines šukuosenas ir makiažus atlieku nuo neatmenamų laikų. Bandžiau skaičiuoti savo profesionalią darbinę patirtį grožio srityje, dirbu jau virš 10 metų, o tiksliau 12!

Ko tik nemačiau, ko tik nepatyriau... Seniau važinėdavau pas nuotakas į namus jų vestuvių dieną. Puošdavau jas nuo galvos iki kojų (tiesiogine to žodžio prasme!). Tekdavo padaryti ne tik šukuoseną bei makiažą, bet ir padėti užsivilkti suknelę, įsisegti nuometą (ar rūtų vainikėlį net!), bateliai, apatiniai...

Ne dėl to, kad taip norėjau, o dėl susiklosčiusios situacijos. Iš dešimties namuose tuo metu buvusių žmonių niekas nemokėdavo suvarstyti suknelės, visi užsiėmę savimi negali padėti nuotakai, kuri dar nemoka tinkamai naudotis naujai priklijuotais nagais, o jaunikis įžengs tuoj pat! Skamba kaip ištrauka iš komedijos? Ne, tai realybė. 

Šį kartą norėčiau kalbėti būtent apie nuotakos šukuoseną ir makiažą. Atrodytų, kas čia sudėtingo? Ne, visa tai atrodo paprasta tik iš šalies, o kai pradedi planuoti savo vestuves, pamatai, kad yra daug klausimų, į kuriuos atsakymų niekur nėra! Kaip, kur rasti specialistą? Ką pirmiau darytis: šukuoseną ar makiažą?