Nors dažnai tingime daug laiko praleisti prie veidrodžio, todėl renkamės palaidų plaukų šukuoseną, tačiau yra tokių būdų supinti ir sušukuoti plaukus, kurie atima labai nedaug laiko ir pastangų. 

Keletą idėjų, kaip susitvarkyti plaukus, galite rasti čia:

Kuodukas

Šį sezoną nesuklysite, jei pasirinksite kuoduką. Galite plaukus rišti mazgeliais, perpinti kasomis - leiskite pasireikšti vaizduotei. Galite įpinti skarelę, kaspinėlį. Nepamirškite gėlių - ta nuostabus akcentas, kuris suteikia labai daug romantiško žaismingumo.

Vaizdo pamokėlė (idealiai tiks kasdieniam įvaizdžiui):

Kasų pynimas

Klysta tos, kurios mano, kad kasos atrodo vaikiškai ar labai konservatyviai. Supinti plaukai ne tik atrodo stilingai, bet ir padeda apsisaugoti šiltesniais orais, kai plaukams itin kenkia saulės spinduliai bei dažnos maudynės. Derinkite pynimo būdus prie drabužių ir aksesuarų stiliaus, įpinkite gėlių, skarelę ar kitą įdomų aksesuarą.

Vaizdo pamokėlė (išmoksite net tris plaukų pynimo būdus):

Romantiškos garbanos

Šią vasarą mados ekspertai pataria nebijoti netvarkingo ir bohemiško įvaizdžių. Nevarkite kasdien daug laiko praleisdamos prie veidrodžio, geriau juos garbanokite - tereikės putų, kurios sukurs susiglamžiusių ir labai romantiškų garbanų efektą. 

Vaizdo pamokėlė (toms, kurios nori susikurti didelių ir tvarkingų garbanų įvaizdį, kuris puikiai tiks, jei ruošiatės į vakarėlį):