Skaitykite 5braskės.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Ne veltui Amerika vadinama svajonių šalimi, čia pildosi visų norai - ir svajojančių apie karjeros aukštumas, ir ieškančių meilės. Šeštadienio vakarą Glendeile (Arizonoje) vykusios Nacionalinės futbolo lygos (NFL) žaidynės daugybei žiūrovų įsimins dar ilgam. Ne tik dėl to, kad tą vakarą kovoje jėgų negailėjo 2 stiprios amerikietiško futbolo komandos, be ir dėl to, kad žaidynės buvo pertrauktos įstabaus ne vieno širdį suvirpinusio reginio.

Įprasta, kad pertraukų metu žiūrovų fantazijas kaitina gražuolės palaikymo komandų šokėjos, tačiau netikėta, kai joms bešokant pradeda skambėti R. Vagnerio Vestuvių maršas ir į stadioną žengia karinę uniformą vilkintis jaunuolis, nešinas mažute dėžele, sunkiai sulaikydamas virpančią šypseną.

Šį kartą buvo sustabdytas komandos "Arizona Cardinals" palaikymo šokėjų pasirodymas. Paprašyti išrinktosios Claire Thorton (23 m.) rankos ryžosi JAV Karinių oro pajėgų kapitonas Erickas Straubas, neseniai grįžęs iš misijos Artimuosiuose Rytuose. Stebint tūkstantinei miniai, vaikinas vidury stadiono priklaupė ant vieno kelio prie sutrikusios šokėjų komandos ir kreipėsi į savo mylimąją. Nė nedvejodama šviesiaplaukė Claire ištarė TAIP ir priėmė sužadėtuvių žiedą. Milžiniškuose ekranuose rodyti džiugesio kupini mylimųjų veidai nepaliko dvejonių, jog ši pora laime dalinsis dar ilgai.

Deja, tai ne pati maloniausia žinia šokėjos C. Thorton gerbėjams, pasirodo, šie merginą ne kartą titulavo savaitės šokėja. Ką gi, dabar apie Claire širdį svajojusiems vaikinams teks žvilgsnius nukreipti į kitą gražuolę, nes ji savo meilę jau surado. Sužadėtinių pora dienraščiui "The Daily Mail" sakė esantys aistringi keliautojai, kartu jie spėjo aplankyti per 13 šalių. Po žaidynių mylimieji dar kurį laiką džiaugsis vienas kitu, tačiau netrukus E. Straubas turės grįžti į Artimuosius Rytus.