Sakote nieko keisto? O kaip jums vyriausiojo saldumynų ragautojo pareigos? Tokios tikrai egzistuoja. Štai, pavyzdžiui, 2009 metais vienas saldumynų fabrikas Didžiojoje Britanijoje paskelbė konkursą į vyriausiojo saldumynų ragautojo vietą. Jame galėjo dalyvauti visi smaguriai vaikai. Labai gundantį konkursą laimėjo dvylikos metų Harry Villisheras. Jis galėjo kimšti viską, ką matė jo akys, ir savo savo nuomonę išsakyti saldumynų gamintojams. Manau, ne vienas susiviliotų tokia saldžia profesija.

Ne prasčiau skamba ir kita profesija, kurią 2009 metais britų lovų gamintoja „Simon Horn“ leido išbandyti vienam laimingajam. Ši įmonė paskelbė ieškanti žmogaus, kuris kas naktį miegotų vis naujoje lovoje. Jis turėjo įvertinti poilsio kokybę, lovos minkštumą, švelnumą, patogumą ir t.t. Geriausia tai, kad už tokią patogią naktį bandytojas gavo nei daug, nei mažai  1000 svarų

Manote, kad tik užsienyje žmonės gali rasti tokius įdomius darbus? Štai Lietuvoje vasarą viena mergina išbandė irgi gana ekstravagantišką profesiją  įkūnijo milžinišką vaginą. Jūsų dėmesiui vaizdo įrašas, kuriame viską ir pamatysite.