Po gero vakarėlio gali skaudėti galvą, kūno raumenis ar net pykinti, tačiau šios pozos puikiai sumažina krūvį kūnui ir puikiai tinka tingiam lėtam rytiniui seksui.

Pagirių metu gali krėsti drebulys, todėl mylėkitės po antklode. Abu atsigulkite ant šono, moteris atsisuka į vyrą nugara, suglaudžia kojas, o jis lėtai iš galo įsiskverbia. Ši poza yra tikras tinginių rojus, o malonumas tikrai garantuotas. Dar vienas šios pozos pliusas - jūs nekvėpuojate vienas kitam į veidus ir nejaučiate vakarykščio alkoholio kvapo.

Jeigu jaučiatės per daug suprakaitavę, keliaukite kartu į dušą. Vienas kitą nuprauskite, muiluokite ne kempine, o rankomis glostydami kūnus. Nusiprausę vandens srovės neišjunkite, nustatykite šiek tiek vėsesnę vandens temperatūrą. Moteris turi atsisukti veidu į sieną, o vyras iš nugaros į ją įsiskverbti. Drėgni kūnai jus jaudins dar labiau, todėl neskubėkite judėti, nes galite per daug greitai baigti.

Pagirių seksas ne tik malonus, bet ir sveikas. Akto metu suaktyvėja kraujotaka, todėl alkoholis greičiau pasišalina iš organizmo. Taip pat padeda atsikratyti galvos skausmo. Todėl vietoje vaistų nuo galvos skausmo, prisiglauskite prie mylimojo ir pirmyn.