1. Išjunk autopilotą ir imkis iniciatyvos

Monotoniškas oralinis seksas? Tikriausiai nėra nieko nuobodesnio... Juk tavęs tikrai nesujaudintų į tarpkojį įsikniaubęs vyras, savo liežuviu sukantis ratus tokiu pačiu ritmu ir be jokių glamonių ar emocijų. Jokio autopiloto - tai taisyklė, galiojanti ne tik jam, bet ir tau. Laižyk, bučiuok, glamonėk rankomis, keisk ritmą ir aistringai kvėpuok. Tavo brangusis pasijaus mylimas ir geidžiamas, o skolingas po tokios ekstazės tikrai neliks.

2. Naudok savo rankas

Oralinis seksas - darbas ne tik burnui ir liežuviui. Glamonėk jo varpą rankomis, žinoma gerai suvilgytomis seilėmis arba saldžiu lubrikantu. Pamėgink suimti jį dviem delnais ir sukamaisiais judesiais judėti iš apačios į viršų. Nori jį dar labiau įaudrinti? Žvelk jam tiesiai į akis...

3. Nepamiršk kitų turtų

Puikus oralinis seksas yra spalvinių pojūčių derinys, todėl padėk jam pajusti visas vaivorykštės spalvas iš karto. Oralinio sekso metu nesusikoncentruok vien tik ties varpa, nepamiršk ir jo sėklidžių. Gali jas laižyti, čiulpti, o jei ši vieta per daug jautri - glamonėti rankomis. Prieš pat kulminaciją pabandyk šiek tiek tvirčiau spustelėti, tik nepersistenk, kad vietoj malonumo nesukeltum skausmo.

4. Nebijok eksperimentų

Kai pajusi, kad ejakuliacija jau visai čia pat, spustelėk vietą tarp kapšelio ir išeinamosios angos, kur yra prostata. Ejakuliacijos metu turėtum jausti trūkčiojimą. Tai suteikia papildomų pojūčių ir sustiprina orgazmą. Tačiau nepamiršk, kad kiekvienas vyras skirtingai reaguoja į prisilietimus, ypatingai tam tikrose intymiose vietelėse, todėl apie tokius savo ketinimus geriau įspėk iš anksto.

5. Sperma - ne nuodai

Nesielk taip, tarsi sperma būtų nuodai. Praryti tikrai neprivalai, bet kuo skubiau lėkti į vonios kambarį taip pat nereikėtų. Nepalik savo mylimojo bėdoje - perimk varpą į ranką arba leisk jam palikti šiek tiek šlapių dėmių ant tavo kūno. Juk tai gali atrodyti netgi labai erotiškai.