Greičiausiai yra dalykų, kurių vyras trokšta, nori išbandyti, tačiau nedrįsta jums pasiūlyti. Veikiausiai jūs ir pati turite fantazijų, kurias norėtumėte įgyvendinti, tačiau manote, kad jūsų vyras iš to pasijuoks ir tai atmes.

Todėl neužmikite ant laurų, manydama, jog esate patyrusi ir nepasotinama tigrė sekse - neužsižaiskite, būkite pasiryžusi naujoms patirtims. Daugelis vyriškų fantazijų tokios keistos net jiems patiems, jog drovėsis pasisakyti apie jas savo partnerei. O juk vis tiek norite žinoti, kas jam malonu, kas patinka. Kartais gal vyras ir pats nežino arba iš karto sako „ne" net nepabandęs, tarkim, tapybą ant kūno, žaidimą su plunksnomis ar pėdų masažą.

Todėl atitraukite vyriškų paslapčių užuolaidas ir sužinokite apie populiariausias erotines vyrų fantazijas... Jis nori:

... matyti
Vyras myli akimis. Jis nori matyti - jūsų akis, jūsų kūną, jūsų reakcijas į jo prisilietimus, bučinius glamones. Net jei vienas kitą labai gerai pažįstate ir gyvenate penkiolika metų, vis tiek vaizdo dirgikliai yra svarbūs.

Palikite blausią šviesą miegamajame - tegul prieš vyro akis sukasi erotinė juosta. Tik jūs nevaidinkite, o tokia būkite - aistringa, atsidavusi, mylinti ir alpėjanti nuo vyro suteikiamų malonių...
Pasodinkite vyrą į fotelį, įpilkite vyno ir sušokite jam viliotinį. Sąlyga - jis gali jus liesti, tačiau jeigu tik norite jūs. Šokis įkaitins jus pačią, atpalaiduos, o vyrui sukels jausmus, kad jo moteris įteikia jam brangiausią dovaną - save. Nuo pat aukštakulnių iki raudonai lakuotų nagučių.

... perleisti iniciatyvą
Regis, tai nėra būdinga vyro logikai. Juk jis patinas, jis užkariautojas, jam svarbu kontroliuoti situaciją. Tačiau jis dieną vadovavo kolektyvui, skirstė užduotis, kontroliavo, todėl vakare visai nebenori to daryti. Nebetrokšta vėl vadovauti, uždegti ir vesti pirmyn.

Taigi, moterie, atėjo tavo karaliavimo laikas. Rodykite iniciatyvą. Vyrui svarbu jausti, kad jis geidžiamas, mylimas, kad norite suteikti jam malonumą. Pamąstykite, koks komplimentas jam svarbesnis: esi geras tėvas, šaunus vadovas ar puikus meilužis? Atminkite, kad jums jis yra mylimasis, tad leiskite jam tokiu jaustis, elkitės, kaip su mylimuoju.

... įtikti moteriai
Kai vyrui smegenų nebespaudžia problema bet kokiu būdu numalšinti seksualinį alkį, patenkinti savo biologinius poreikius, tuomet gimsta troškimas pamaloninti savo partnerę. Tik dažnai vyras su moterimi elgiasi lyg eitų per minų lauką - glosto, jaudina tas vietas iš intuicijos, tikėdamasis, kad negaus per nagus. 

Mielosios, atminkite: vyras myli jus „pagal save". Tai, kaip jis glamonėja, kurias jūsų kūno vietas liečia, vadinasi, tas patinka ir jam (norėtų, kad taip jam darytumėte). Yra ir kitas variantas - jis patyręs ir žino, kad TAI suveikė kitoms jo moterims, tai gal suveiks ir jums.
Naiviai tikite, kad geras meilužis be žodžių nuspės, kad jums patinka. Todėl reaguokite į vyro glamones. Jei liečia per silpnai, pati paspauskite, parodykite klitorio dirginimo kryptį, intensyvumą. Jei atradote, kad jums malonu, kai jis bučiuoja paausius, kaišioja liežuvį į ausį, lyžčioja, būtinai pasakykite. Kuo daugiau vyras žinos, kas jums malonu, tuo daugiau svaigių potyrių jums suteiks.

Vyras, kuris sugeba patenkinti moterį visapusiškai (ne tik lytinio akto metu), yra vertas gero meilužio titulo. Tokiu būti - vienas iš vyro troškimų, todėl padėkite jam išsipildyti!

... būti mylimas
Mokslininkai seniai įrodė, jog vyro potencija tiesiogiai susijusi su jo emocine būkle. Vyrui taip pat reikia šilumos ir pastovumo (net jei to jis nenorėtų pripažinti). Nors jis ir svajoja sutikti tą vienintelę, nepakartojamą moterį, su kuria norėtų ilgalaikių santykių, tačiau iš kitos pusės vyras mano, jog kuo daugiau turėjo moterų savo gyvenime, tuo jo seksualinė patirtis yra turtingesnė. Taigi jis geriau realizavo save kaip vyrą. Tačiau tokia išvada juk banali...

O kokią išvadą galime pasidaryti? Kad vyrui svarbios ne tik moters gundančios kūno formos, nepriekaištingas stilius ir makiažas, bet ir gebėjimas mylimam vyrui dovanoti šilumą, rūpestį, kurti jaukumą namuose.

Emocinė darna kurią darną lovoje. Ir džiugiausia, kad dėl to sutaria tiek vyras, tiek ir moteris.

***
Ir jei, moterys, perskaitėte tekstą ir prunkščiate bei piktinatės, kodėl čia dėl jo turite stengtis, atminkite ir tai, kad dauguma vyrų nėra santykių kūrėjai. Jie neparodys tokio pat dėmesingumo ir susirūpinimo santykiais, kaip tai daro moteris. Santykius vyras gelbės tik tada, kai matys, kad jau visiškas krachas, laivas skęsta. O iki tol...

Ar prisimenate daug momentų, kai vyras inicijavo pokalbį dėl šeimos, dėl ateities, dėl santykių? Dažniausiai tai rūpi moterims. Net ir seksualinė šeimos gerovė taip pat dažniau spaudžia moterį, o ne vyrą griebtis įvairiausių priemonių. Nekalbu apie pataikavimą, susitaikymą, nuolaidžiavimą bei vaidybą, tačiau moteris beveik visada egzistuoja budėjimo režimu :)

Užtat mes tokios šaunios, išmintingos, nuoširdžiai besidalijančios savo patirtimi ir besidžiaugiančios mažomis pergalėmis!