Tie, kurie jau užsisakė PONO BALIONO paslaugas, žino, kad šiai įmonei, ko gero, Lietuvoje nėra lygių. „Galime nustebinti savo klientus dar nematytais vizualiniais sprendimais“, - tikina įmonės vadovas Deimantas Stanevičius.

Tam, kad šventė taptų originalia, komanda gali pastatyti visą balionų skulptūrą, ar sukurti originalias švytinčias dekoracijas.

Spalvingi balionai padės sukurti norimą atmosferą kiekvienai šventei ir paliks džiaugsmingą įspūdį.

Gal rengiate vaiko gimtadienį? Ar ruošiatės švęsti jubiliejų? PONO BALIONO meistrai, atsižvelgdami į klientų pageidavimus, gali sukurti neįtikėtinus dalykus.

Spalvotos helio balionų puokštės, girliandos, arkos, įmantriausios kolonos, teatrinės dekoracijos, balionų tortas ar balionų lietus - viskas yra įgyvendinama.

Vestuvių dekoravimas balionais

Pasak D. Stanevičiaus, balionai yra populiarūs ne tik vaikų šventėse. Jais dekoruojami ir solidūs jubiliejai, kitos šventės. Bene daugiausiai balionų užsakoma rengiant vestuves.

Jaunavedžiai pačią svarbiausią savo gyvenimo dieną nori padaryti ypatingą. Didelį vaidmenį šioje šventėje turi ne tik geras oras, bet ir tinkamai parinktos dekoracijos.

Šventės dekoravimas nėra lengva užduotis. Todėl jaunavedžiai ją neretai patiki vestuvių organizatoriams ar patiems PONAS BALIONAS dekoro meistrams, kurie niekada nenuvilia.

Juk nepakanka papuošti tik salę. Įėjimas į salę, vestuvinis stalas, automobilio puošimas - ne mažiau svarbus vestuvinis dekoras.

Jaunavedžiams šventę PONAS BALIONAS siūlo papuošti helio balionų puokštelėmis, metro skersmens ar šviečiančiais balionais, balionų kolonomis, širdies, gulbės skulptūromis iš balionų.

Kitų vakarėlių dekoravimas balionais

PONAS BALIONAS parduotuvėje galima rasti dekoracijų, kurios padės pagyvinti gimtadienius, naujametinius ar teminius vakarėlius, teminius pokylius, jubiliejus.

„Mūsų meistrai visada pasirengę pasiūlyti kažką nepaprasto ir vaikų šventei. Ar tai būtų „Piratų vakarėlio“, „Snieguolės ir 7 nykštukų“ „Mikio ir Minės“ ar kitų vaikų pamėgtų personažų temos. Galime savo klientus nustebinti cukranendrėmis, skraidančiais elniais ar šviečiančia balionų eglute“, - apie išskirtines dekoracijas pasakojo D. Stanevičius.

Iš tiesų, PONAS BALIONAS siūlo išskirtinę naujieną Lietuvoje - šviečiančius balionus, dėl kurių dekoracijos atrodo dar įspūdingesnės. LED balionai keičia balionus su bengališkomis ugnelėmis ir yra puiki alternatyva fejerverkams, kai nėra galimybės jai pasigrožėti.

Dovanų pakavimas į balioną ir išskirtinis pristatymas

PONAS BALIONAS gali ne tik padėti jums dekoruoti šventę, bet ir ją sukurti. Įsivaizduokite: tyliai skaičiuojate paskutines darbo minutes ir į jūsų darbovietę ateina šventiškai apsirengęs žmogus bei įteikia sveikinimą su didžiule puokšte helio balionų. Tokios staigmenos išties praskaidrina dieną. Be to, balionai širdį džiugina ilgiau už gėles.

PONAS BALIONAS savo klientus pradžiuginti gali bet kuriame Lietuvos kampelyje ir netgi užsienyje.

O galbūt brangiam žmogui norite įteikti ypatingą dovaną? Originaliau įpakuoti jos turbūt nė negalėtumėte.

Dovanų pakavimas į balioną yra nauja ir smagi pakavimo idėja. Specialus aparatas vakuumo pagalba padeda į balionus patalpinti net ir didelius daiktus.

Nauja šventinės atributikos ir balionų parduotuvė yra Vilniuje, Sėlių 39. Daugiau informacijos rasite ir internetiniame puslapyje http://www.ponasbalionas.lt/