Kol mergaitės įlenda į rožinius apdarus ir mokosi kaip gaminti rankų darbo saldainius ar mėgaujasi grupiniu masažu kokiame nors SPA, vaikinai šėlsta kaip žvėrys: „Man neįdomu, ką geri, man svarbu kiek išgeri"... plius dar (striptizo) klubai, vakarėliai, ekstremalus sportas ir t.t. ir panašiai... Be to, draugai tikrai pasistengs, kad jūsų sužadėtinis, patirtų, kas yra baimė ar gėda. Taigi, kaip išvengti skambučio paryčiais, kai mylimasis maldauja būti parvežtas namo, nors „jis nežino, kur yra" bei būti tikrai, kad jis puikiai praleis vakarą be jūsų įsikišimo?

Pasitelkite profesionalus
Paraginkite jo vyriausiąjį pabrolį ar geriausią draugą bernvakario organizavimui pasitelkti profesionalią kompaniją: renginių organizatoriai numato visą maršrutą bei galimus nesklandumus, be to, kadangi jiems mokama iš anksto, dažniausiai jie pasistengia, kad viskas vyktų pagal planą. Organizatoriai taip pat gali pasirūpinti kvailais/gėdingais kostiumais, tad mylimiausiajam neteks nuogam bėgti Katedros aikšte - gaidžio kostiumas būtų ne ką mažiau juokingas, bet ne toks ekstremalus variantas.

Susirinkite kontaktus
Būtų gerai, kad turėtumėte bent dviejų bernvakario dalyvių telefonus. Bet ne tam, kad kas pusvalandį skambintumėte patikrinti, ką jie veikia. Skambinti vaikinams galima tik dviem atvejais - jeigu jūsiškis pametė savo telefoną arba tiesiog ryte nepasirodė namie. Dar geriau būtų turėti bernvakario dalyvių merginų numerius - jos bus daug supratingesnės tuo atveju, jeigu nuspręstumėte paskelbti paiešką, o ir šansai, kad mylimasis sužinos apie jūsų nerimą, daug mažesni.

Palepink jį
Pasiruošk tam, kad kitą dieną po bernvakario namuose turėsi lavoną. Vištienos sultinys ir pica, vaistai nuo pykinimo bei galvos skausmo, keli veiksmo filmų DVD ir masažo aliejus. Jis turi suprasti, kaip gera grįžti namo.