Moterų norai nesuprantami ne tik vyrams, bet ir pačioms moterims. Jei moteris turi garbanotus plaukus, ji keliasi anksti ryte, kad spėtų juos ištiesinti. Jeigu turi tiesius plaukus - bando juos suraityti. Tas pats ir su storais-plonais antakiais ar šviesia-tamsia oda. O kiek tokių, kurių regėjimas idealus, bet vis tiek ant nosies balnoja akinius be dioptrijų.

Ar pamenate kai mokykloje strazdanoti vaikai kompleksuodavo dėl taškelių ant veido? Gal ir jūs taip elgetės? Vėliau moterys strazdanas ėmė slėpti po storais kreminės pudros sluoksniais. O kai kurios tai daro ir šiandien, tačiau tam atėjo galas.

Nebereikia kankinti savo odos storu pudros sluoksniu. Naudokite BB ar CC kremus, kurie suteikia odai švytėjimo, tačiau nepaslepia jūsų strazdanų, apgamų ir nepaverčia jūsų negyva lėle.

Ne vienas vyras gali patikinti, kad strazdanos jiems yra labai seksualu. O madų verslas visame pasaulyje jau seniai yra tiesiog išprotėjęs dėl tokių saulės nubučiuotų skruostų. Jei neturite strazdanų, jas galima nusipiešti rudu pieštuku. Šiandien galite įsigyti net ir priklijuojamas strazdanas.