Būdama 155 cm ūgio, Nicole svėrė 70 kilogramų. 2006 metais ji taip sulieknėjo, jog ėmė sklisti kalbos, kad Nicole serga anoreksija. Po metų žvaigždė pateko į ligoninę - jai buvo nustatyta hipoglikemija (kai stipriai nukrenta gliukozės lygis kraujyje). Šis reiškinys - varginančių dietų ir badavimo priežastis.

Tačiau anoreksiją Nicole Richie ir toliau įnirtingai neigė, kol į spaudą pateko jos, bėgiojančios paplūdimyje, nuotrauka. Moteris atrodė visai išsekusi - būdama mažo ūgio, svėrė apie 40 kg! Per pusmetį ji numetė net 30 kg!!!

Sklido kalbos, kad aktorė vartoja kažkokias tabletes, kurios sparčiai degina riebalus. Tuomet Nicole netgi pateko į liesiausių Holivudo žvaigždžių sąrašus - ji kuvo pripažinta kaulėčiausia aktore. Žodžiu, Nicole ir jos figūros praeities istorijoje - jokių linksmų faktų, vien tik dėmės.

Tačiau viskas ėmė taisytis, kai Nicole tapo mama - su dainininku Joelu Maddenu susilaukė dukrelės Harlow Winter Kate Madden (g. 2008) ir sūnaus Sparrow James Midnight Madden (g. 2009).

Būtent nėštumas ir vaikai sureguliavo jos išvaizdą. Šiuo metu Nicole atrodo puikiai, laikosi subalansuotos mitybos ir nuolat konsultuojasi su dietologais.

Kaip atrodo jos dieta?

Iš esmės tai netgi ne dieta, o iškrovos dienos. 3 kartus per mėnesį (daugiau nerekomenduojama) vakarėlių liūtė laikosi tokios mitybos sistemos:

Pusryčiai 8:00
Kietai virtas kiaušinis, puodelis žaliosios arbatos be cukraus.

Pietūs 12:00
200 g liesos varškės, 150 g virtos vištienos, puodelis žaliosios arbatos be cukraus arba stiklinė apelsinų sulčių.

Vakarienė 16:00
Analogiška pietums, arba 150 g žuvies, paruoštos garuose.

Tokios iškrovos dienos padeda pradanginti iki 3 kilogramų. Be to, Nicole dar geria vitaminų ir mineralų kompleksą - taip kompensuojamas naudingų organizmui elementų trūkumas.

Kaip matote, N. Richie tarp valgymų laikosi 4 valandų pertraukos - pagal Ajurvedą, tai optimalus laikas maistui suvirškinti. Tarp valgymų moteris geria negazuotą vandenį - apie 8 stiklines per dieną. Moteris dievina uogas - kalorijų mažai, o ląstelienos daug.

Druskos vartoja mažai, o pipirų bei kitų prieskonių - pagal skonį. Jei nusprendėte atsikratyti antsvorio, Nicole rekomenduoja ne tik pasikonsultuoti su gydytojus, bet ir susirasti profesionalų dietologą. Juk organizmas skirtingas, medžiagų apykaita, sveikatos būklė - taip pat, todėl tartis tikrai reikėtų.

Aktorės taisyklės

Beje, po gimdymo Nicole irgi greitai atstatė kūno formas. Ir viskas dėl dietinės mitybos - žvaigždė valgė daug arbūzų, mangų, šviežių bei troškintų daržovių, žuvies, neriebios mėsos, ruoštos garuose.

Aišku, jokių žalingų įpročių ir saldumynų. Dietos privalumas - baltymai ir ląsteliena. Maisto produktus moteris perka pas ūkininkus.

Pietums - šokiai

Mityba derina su judėjimu. Aktorė reguliariai sportuoja. Kai kada ima į treniruotes ir dukrelę. Beje, ši lanko pramoginius šokius. Šokiais užsikrėtė ir Nicole: asmeninis treneris jai sudarė programą - valanda šokių, paskui gera kardiotreniruotė kojoms, rankoms ir, žinoma, presui. Taip Nicole sportuoja tris kartus per savaitę.