„Saulėlydžio“ sagos atsiminimai Roberto gerbėjų atmintyje nyksta, jaunasis aktorius jų širdis bando užkariauti naujais (kaip jis sako, daug rimtesniais vaidmenimis), o vienos romantiškiausių Holivudo istorijoje porelių greitai niekas ir nebeatsimins.

Robertas Pattinsonas žurnalui atskleidė: skaudžios išdavystės nuoskaudos jau išnyko, širdies žaizdas jis išsigydė ir gyvena toliau. Laukdamas tos vienintelės.

„Žinote, visi darome klaidų, paslystame, įklimpstame į abejotinus reikalus. Mes tiesiog jauni žmonės... tai normalu! Stebiuosi, kodėl visuomenė tuo domisi. Taip, Kristen mane įskaudino (porelė draugavo nuo susipažinimo filmavimo aikštelėje, o jų skyrybų skandalas įvyko 2012-ųjų liepą, kai Robertas sužinojo apie jos išdavystę), tačiau kas iš jūsų nėra patyręs kažko panašaus? Tai tarsi scena iš „Abejonės“, kur Philipas Seymouras Hoffmanas kalba apie tai, kaip reikia susigrąžinti apkalbas. Į dangų išmetamos baltos plunksnos ir žmogui reikia jas visas surinkti“, – apie meilę, likimą ir ateitį žurnalistams pasakojo Robertas Pattinsonas.

Smagu, kad ne tik kalbomis jis pamalonino „Esquire“ skaitytojus. Elegantiška, seksuali ir labai vyriška jo fotosesija - dovana gerbėjoms visame pasaulyje. Šį kartą jo įvaizdis visai kitoks: mažiau paprasto bernioko iš gretimo kiemo stiliaus ir daugiau solidumo bei prabangos.

Žurnalo „Esquire“ fotosesijos su Robertu Pattinsonu nuotraukas galite pamatyti ČIA.