„Mano namų šeimininkė visada vilioja mane nusidėti – ji nuolat parūpina kokių skanumynų. Tai patyliukais į stiklinę įpila kolos, tai netikėtai iškepa man mylimiausią tortą „Napoleoną“ ar patiekia gardžiausių pasaulyje užkandėlių – bulvių kukulaičius su sūrio įdaru. Tai mano kūno linijoms turėjo siaubingų pasekmių, – guodėsi atlikėjas. – Figūra kenčia ir dėl mano darbo. Pasirodymai baigiasi vėlai naktį, iki koncerto niekada nevalgau, nes tuomet sunku judėti scenoje. Kai baigiu darbus, visi restoranai jau nebeveikia. Todėl man taip pat tenka važiuoti pavalgyti į greito maisto užkandines ar pasitenkinti degalinėse siūlomais užkandžiais. Ryte pabudus, žiūrėk, du papildomi kilogramai jau yra.“

Skaitykite 5braskes.lt ir savo išmaniajame telefone! Parsisiųskite programėles: „iPhone“;„Android“.



Taip F. Kirkorovas atrodė dar prieš pusmetį. Scanpix nuotr.

Neapsikentęs savo išvaizdos, 198 cm ūgio ir daugiau nei 100 kg sveriantis F. Kirkorovas nusprendė imtis žiaurių priemonių. Jis ryžosi laikytis negailestingos dietos, kuri jo dar niekada nenuvylė.

Populiariosios estrados karalius geria daug vandens, nevalgo po šešių valandų vakaro, savo namų šeimininkę paliko be darbo virtuvėje ir atsisakė jos gardumynų.

Žvaigždė neslepia, kad per savo gyvenimą jis yra išbandęs pačių įvairiausių dietų, tačiau kelius pas dietologus jis pamiršo jau seniai.

Anot jo, geriausias ir patikimiausias būdas atsikratyti svorio, yra susilaikymas nuo valgio.

Taip F. Kirkorovas atrodo dabar. Scanpix nuotr.

„Kai kurie žmonės prašo dietologų pagalbos. Tačiau sveika gyvensena ir nekaloringi patiekalai – ne man. Tokie patiekalai neskanūs, o aš esu gurmanas. Geriau jau aš laikysiuosi dietos ir pabadausiu“, – negailestingai svorį meta Filipas.

Atlikėjo diena prasideda aštuntą ryto, o baigiasi trečią nakties. Kadangi po šešių vakaro nebevalgo, jo skrandis didžiąją paros dalį yra tuščias. Namų šeimininkė F. Kirkorovui vietoj tortų dabar ruošia užkandėles su džiovintais vaisiais ar agurkais.

„Visą dieną valgau tik vaisius ir geriu vandenį. Tačiau patys matote rezultatus!“ – džiaugėsi jis.