Skaitykite 5braskės.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Supermodelis, „Victoria's Secret" veidas Karolina Kurkova neturi bambos. Labai keista ir net kraupu. Neišsigąskite. Dar būdama kūdikis, Karolina turėjo bambos išvaržą, kurią pašalinus žmogus paliekamas tik su nedidele žyme toje vietoje, kur ji turėtų būti. Nors manekenės grožio šis faktas nė kiek negadina, vis dėlto žurnaluose su „Photoshop" programa bamba jai dažniausiai nupiešiama.

Nuotr. Shutterstock

Vienos gražiausių pasaulio moterų  aktorės Megan Fox pirštai atsidūrė visuomenės akiratyje po to, kai moterys pareikalavo dublerio savo nykščiui, filmuojant mobiliųjų telefonų reklamą. Ar jos nykštys tikrai toks baisus, kad negali būti pristatomas visuomenei? 

Ne, aktorė turi genetinį trūkumą  rachidaktiliją, kas žmonių kalba reiškia „trumpus pirštus". Taigi Megan, nors ir yra beprotiškai graži, vis dėlto kompleksuoja dėl savo rankų.

Nuotr. Shutterstock

Garsusis atlikėjas Sealas serga vilkligės forma, kuri pažeidžia tik aukščiau kaklo esančią odą. Šis susirgimas dažniausiai paveikia odą, tačiau kartais išplinta ir po kitus organus – inkstus, plaučius, nervų sistemą. Dėl šios ligos ant Sealo veido atsirado gilių randų, tačiau jis teigia, kad jau seniai dėl to visai nesikremta.

Nuotr. AOP

Modelio ir laidų vedėjos Padmos Lakshmi randas atsirado ne be kitų žmonių „nuopelnų". Dar būdama paauglė, laidos „Top Chef" vedėja kartu su tėvais pateko į siaubingą avariją, o randas liko po sunkiai sužalotos rankos operacijos. 

Nors ir anksčiau Padma bandė maskuoti šį defektą, dabar moteris suvokė, kad jos karjeros sėkmei ši žymė įtakos neturi, ir jo daugiau nebeslepia.

Nuotr. Shutterstock