„Siekėme sukurti tokią programėlę, kuri būtų naudinga mūsų lankytojams. Dabar kiekvienas, atsisiuntęs šią mobiliąją aplikaciją, galės lengvai rasti patogiausią kelią iki ieškomos parduotuvės, restorano ar stovėjimo aikštelės, sužinoti naujausią informaciją apie įvykius centre“, – sako PPC OZAS vadovė Inga Navickaitė.

Programėlė naudinga ne tik dėl to, kad patogiai talpina visą prekybos centro planą bei nuorodas, kaip iki jo atvykti, bet ir kitą informaciją bei išskirtinius pasiūlymus programėlės vartotojams. Mobiliosios programėlės naudotojai pirmieji gaus informaciją apie akcijas ir naujienas jų mėgstamiausiose parduotuvėse, tad niekada nebepraleis geriausių pasiūlymų. Mada besidomintiems lankytojams mados tinklaraštininkė Deimantė Bulbenkaitė, SPINTOS GURU autorė, kiekvieną mėnesį pateiks OZO mėnesio pasirinkimus – trisdešimt naujo sezono tendencijas iliustruojančių daiktų, skirtų įkvėpti, pasiūlyti naujų idėjų drabužinei ir tiesiog saviems favoritams atrasti.

Mobilioji programėlė padės ir visiems, ieškantiems pramogų – kino teatro repertuarai bei informacija apie prekybos centre vykstančius renginius pasiekiama vos keliais telefono mygtuko spustelėjimais. Ši programėlė – puikus palydovas ruošiantis į prekybos ir pramogų centrą ar ieškant informacijos jau esant jame.

„Vis daugiau žmonių, vertindami patogumą ir galimybę taupyti laiką, planavimui pasitelkia mobiliuosius telefonus, tad programėlė turėtų patikti smalsiems, išmaniems, laiką taupantiems lankytojams, kurie nori nepraleisti naujienų bei išskirtinių pasiūlymų“, – teigia PPC OZAS vadovė Inga Navickaitė.

O smalsiausios bei aktyviausios OZO draugės (ir draugai!), atsisiuntę programėlę „O!“ vieni iš pirmųjų ir prisiregistravę su savo „Facebook“ paskyra, gaus padėką – kvietimą pasimėgauti kava arba arbata prekybos ir pramogų centre OZAS.

Nemokamą programėlę galima parsisiųsti iš „Apple Appstore“ ir „Google Play“ parduotuvių.