Manau, kad greitukas - geras intymių santykių prieskonis, bet ne pagrindinis patiekalas. Greitukai paprastai būna nesuplanuoti, spontaniški. Ir tuo jie žavūs - patiriamų maksimalių emocijų doze per trumpą laiką.

Greituką palyginčiau su espresso - ištuštinai vienu gurkšniu, užsigėrei vandens ir leki kaip ant sparnų. Po tokio sekso atsiranda jėgų antplūdis. Todėl greitukas tikrai tinka:
- ryte.
Kol vaikai dar miega, tik šmakš (ryte vyro erekcija puiki, o moteris tokia jaukiai minkšta) kaip triušiukai, o paskui smagiai strykt iš lovos į dušą, iš dušo - pusryčių gamint ir pan. Drabužiai lyginami net bet garų - pati esate geras garas!

- po kelionės. Skridote lėktuvu, pasidėjote lagaminus į kambarį ir kaip neišbandyti naujos lovos? Be to, greitukas šiuo atveju nuplaus visos kelionės nuovargį. Pasimylėsite, užvalgysite ir galėsite šturmuoti miesto įžymybes!

- per pietus, tiksliau, prieš pietus. Parlėkėte namo pavalgyti arba susitarėte su vyru susitikti ir nuvykti drauge papietauti. Visada galima pasukti į atokią vietelę ir dar sumesti greituką. Žinoma, jei abu dirbate tokius darbus, kai galite leisti pietų pertraukai skirti daugiau nei 40 minučių... Pagaliau, kokį kartelį galite likti nevalgiusios - pasimylėjusios užeisite į parduotuvę, nusipirksite vaisių ir papietausite.

- kelionėje. Jei keliaujate automobiliu, visuomet įmanoma pasukti iš kelio ir atsipalaiduoti. Būkite atsargios - nemėginkite glamonėti vairuojančio vyro. Leidžiama nebent uždėti ranką ant jo kelių, pakutenti sprando ar paausius, galite jo plaštaką suspausti sau tarp šlaunų. Kiti jūsų veiksmai gali sukelti neprognozuojamų pasekmių. Ir nemėginkite, prisižiūrėjusios pigių komedijų, įkaitinti vyro oraliniu būdu!

Žodžiu, kaip jau supratote, greitukas tinka beveik visada. Galite netikėti, tačiau spontaniškas seksas - tai ta varomoji jėga, kuri bet kokiuose santykiuose sugeba išsaugoti aistrą. Kad ir kokie beprotiški bebūtų pirmieji mėnesiai, metai, tačiau praėjus šiek tiek laiko, jūs apie savo partnerį sužinosite viską - pradedant įpročiais ir baigiant mėgstama sekso poza. Net jei nenuobodu mylėtis, visada jausmus paaštrins greitukas.

Išties, kai sakau, kad tai spontaniškas, neplanuotas dalykas, šiek tiek jus apgaudinėju. Nes jei nieko neplanuosi, tai nieko ir neįvyks! Vis tiek, jei nuo ryto jau galvojate, kaip per pietus mikliai su vyru pasimylėsite, vadinasi, jau savo mintims (ir kūnui, žinoma) duodate pagreitį. O jei dar vyrui siuntinėjate visą pusdienį geidulingo turinio SMS ir jis irgi kaito?

Tik 100 proc. garantijos nėra. Kad viskas įvyks taip, kaip tikėjotės. Visai gali būti, kad kai susitiksite, abu atrodysite perdegę nuo laukimo ir tas greitas susiliejimas atrodys juokingai, lyg privalėtumėte (juk logiška) dabar pasimylėti. STOP - niekas taip, kaip logika, nežudo sekso. Protas reikalingas tik vienam - kad saugiai pasimylėtumėte (nepastotumėte ir jūsų nepamatytų pašaliniai). O apskaičiuoti, numatyti, suplanuoti ir vietą ir partnerio reakciją beveik neįmanoma. Greitukas ir yra greitukas, greitas užėjimas. Kaip einant gatve užeiti ir nusipirkti kavos kartoniniame indelyje. Numalšinti troškulį (geismą), ir viskas!

Pliusai

1. Labai dažnai greitas seksas padeda išsaugoti santuoką ir praktiškai visada - pririšti mylimąjį. Juk intymūs santykiai vyrui yra pirmoje vietoje (jei mąstysime štai taip paprastai). Vyras jaučiasi geidžiamas, trokštamas, galintis bet kur ir bet kada. Nenužudykim jame to eržilo.

2. Ne visai pavyzdinis variantas, bet greitukas tinka, kai pati neturite noro mylėtis. Kaip bevalgant ateina apetitas, taip ir bedarant greituką, gali atsirasti naujų norų. Nežudykite ir savyje panteros. Be to, pamėginkite įsivaizduoti, kaip jaučiasi vyras, kai nuolat jam sakote „ne, ne šiandien...". Jei dar nepajutome atstumtosios jausmo, gal geriau jums ir nelinkėsiu...

3. Kuo dar geras greitukas? Jums nereikia galvoti ir rūpintis savo išvaizda (apatinis trikotažas, nereikalingi kilogramai) - vyras bus susitelkęs į žymiai svarbesnius dalykus. O po finalo netgi išsidraikiusiai plaukais jam būsite pati gražiausia. Jūsu skruostukai bus įraudę, akys blizgės. Greituku kilogramų gal ir nenumesite (nes kalorijos ima degintis po 20 min. sekso), tačiau sveikatą ir nuotaiką pagerinsite.

4. Greitukas pagelbės ir vyrui, tarkim, po darbo. Besimylėdamas vyras atsikrato psichinės įtampos ir tuo pačiu saugo savo širdį. Seksologai tvirtina, kad tai žymiai geriau nei pavargusiam eiti miegoti. Po sekso net ir miegama geriau!

5. Greitas seksas yra ir galinga skausmą malšinanti priemonė, pavyzdžiui, panaikina nemalonius priešmenstruacinio sindromo pojūčius.

6. Nepaisant minėtų priežasčių, quicky - karštas, aistringas seksas, nereikalaujantis daug laiko. O kaip žinote, kuo dažniau mes mylimės, tuo labiau to norisi. Santykiams tai labai svarbu!

7. Taigi greitukas - stebuklinga piliulė nuo streso, įtampos ir pykčio. Nebijokite tokiais momentais būti agresyvesnė ir grubesnė - tai negatyvią energiją pakeis pozityvia.

Minusai

1. Neišrankumas renkantis vietą - paplūdimys, pievelė, suolelis sode. Svarbu sau nepakenkti - vis dėlto daugeliu atveju vietos pasitaiko nehigieniškos.

2. Būkite atsargūs - juk seksas viešumoje yra draudžiamas. Pasistenkite nepapulti į teisėsaugos pareigūnų akiratį.

3. Vokiečių mokslininkai greitą seksą vadina stresu organizmui. Hiperaktyvumas, jų nuomone, sukelia migrenas ir padidina arterinį spaudimą (pasekmė - kenčia kraujagyslės). Todėl pagyvenusiems žmonėms arba sergantiems kraujagyslių ligomis susijaudinti jie pataria palaipsniui. P.S. Man tai migreną išgydyti kaip tik padėjo.

4. Manoma, kad laikui bėgant orgazmų intensyvumas ima mažėti: smegenys pripranta prie didelių dopamino dozių, kurios išsiskiria meilės akto metu, ir nebereaguoja į šį dirgiklį.

5. Moterims, norinčioms sekso metu patirti malonumą, reikia šiek tiek daugiau laiko nei gali trukti spontaniškas seksas.

Štai todėl moterį patartina jau prieš greituką įkaitinti - pažiūrėti kokį erotinį filmą, kalbėti intymiomis temomis (kai kurias moteris tai jaudina), pažaisti kokį žaidimą iš nusirenginėjimo.

Tačiau nemažai moterų patinka, kai vyras eina iš karto prie reikalo. Štai joms greitukas būna gal net vienintelis būdas patirti orgazmą. Svarbiausia žinoti, kas jus užveda, kada jūs užsigeidžiate greito sekso.

Asmeniškai patarti nelabai ką ir galiu, nes mūsų su Nielsu greitukai - tai kaip „normalių" žmonių ilgiukai... Esu ta moteris, kuri sugeba patirti multiorgazmą, tai per mūsų greitukus aš patiriu jų mažiausiai tris...

Bet gal pravers mano patarimai?
1. Būkite atsipalaidavusi, iškart mėgaukitės pojūčiais, ypač tuo, kai vyras į jus įeina.
2. Pati reguliuokite mylėjimosi tempą.
3. Greitukui geriausiai tinka šuniuko poza arba gulinčio ant šono šuniuko poza (visaip lankstydamasi, sudarydama su vyru „kampą", galite reguliuoti jautrumą ir karščio bangas).
4. Jei jus jaudina vyro atliekamas papildomas veiksmas - jums kramtomas sprandas, glamonėjamos krūtys, stipriai suspaudžiami rankomis klubai, plekšnojama per užpakaliuką - pasakykite apie tai vyrui. Tai pagreitins jūsų orgazmą.