31 metų Londone gyvenanti filmų režisierė Grace Gelder daugeliui pasirodys ekscentriška mergina, siekianti sugriauti visuomenės standartus. Manote, kad tuokiasi tik vyras ir moteris? Ne! Gėjų ir lesbiečių vestuvės jau nėra naujiena. Sakysite, kad tam būtini du žmonės? Klystate! Štai Grace pati sau pasipiršo praeitų metų lapkričio mėnesį, o visai neseniai atšventė ir vestuves. 

Leidiniui The Guardian ji teigė: Per šešerius metus, kai esu vieniša, atradau save. Niekada negyvenau taip gerai!

Naujo gyvenimo etapo pradžią kartu su Grace sutiko artimiausi 50 draugų ir giminaičių. Viskas atrodė lyg tikrose vestuvėse: nuostabi suknelė, žiedas (ji pati sau įteikė), įžadai ir bučinys... veidrodyje. 

Grace pasakojo, kad draugams šios vestuvės labai patiko ir įsiminė, nors atsirado keletas, kurie teigė, jog tokia šventė sau yra šiek tiek narciziška: Vestuvėse dalyvavo tik mano sesuo, kiti šeimos nariai negalėjo. Manau, kad jie visi džiaugiasi dėl to, kad pagaliau gyvenu taip, kaip noriu. Gaila, kad santuoka niekur nebus įregistruota...

Daugelis moterų nuo vaikystės svajoja apie vestuves, jas planuoja, ieško savo svajonių jaunikio. Jei toks nepasibeldžia į jų širdis? Kaip manote, gal sprendimas ištekėti už savęs nėra toks kvailas?

Jaunosios nuotrauką pamatysite ČIA