Liūtas
Dabar galite norėti sustoti ir iš naujo įvertinti savo poreikius bei troškimus. Kol ši fazė praeis, fiziškai, emociškai ir finansiškai jūs norėsite elgtis ramiai. Tame, ką jūs darote, galite jaustis ganėtinai apribota ir galbūt todėl jūs galite norėti pabėgti bei pasislėpti nuo viso pasaulio. Tai labai ryžtingas laikas dėl komplikacijų, kurios, tikėtina, jūsų santykiuose atsirado praėjusį mėnesį.
Galbūt viso to priežastis yra konfliktas arba atsiradęs varžovas. Jūs esate linkusi peržvelgti savo pasirinkimus. Nereikia bereikalingai rizikuoti arba daryti kažką pernelyg ekstremalaus. Dalinimosi pasekmės, įskaitant ir finansinius dalykus, gali būti kai kurių konfliktų ar dramų šaltinis. Dabar tikrai ne laikas judinti ramų vandenį. Nesimėgaukite ar nebandykite pasijusti taip, tarsi galėtumėte sutvarkyti visas pasaulio problemas.  
Pasinaudokite šiuo laiku, kad iš naujo įvertintumėte savo gyvenimą ir galbūt pakeistumėte tai, kas jums netinkama. Pasistenkite labiau, kad sutartumėte su kitais jus profesinėje ar asmeninėje srityje supančiais žmonėmis. Laikymasis atokiai ir ieškojimas to, kas jūsų gyvenimą galėtų padaryti geresnį, ateityje paskatins teigiamas pasekmes.
Mergelė
Dabar pats laikas iš naujo įvertinti kas padaro jus — JUMIS. Kaip galite sukurti laimingą aurą, kuri patenkintų jūsų troškimą to, ko geidžiate šiame gyvenime? Išlaikykite tą šiltą ir draugišką savo savybę bei tą komandinio darbo sugebėjimą, kuris jums būdingas profesiniame gyvenime. Jūsų magnetizmas sukasi aplink paslapties ir žavesio elementus, o ne išnykstantį žavesį.
Iš praėjusio mėnesio jūs atsinešėte teigiamą impulsą. Dabar šie aspektai tik stiprės, stimuliuodami jūsų kūrybingumą ir siekius. Jūsų šiltosios savybės sustiprėja, kai jūs pajuntate poreikį sumaišyti savo chemiją su savo mylimuoju. Jūs jaučiatės artima su draugais, kurie jums reiškia tiek daug, be to, jūs turite nuostabų priklausymo ir prisirišimo jausmą. Jūs ieškote susijaudinimo, nuotykių ir skubios partnerių ir mylimųjų reakcijos.
Rodos, kad jūsų tikslai yra lengvai pasiekiami, jei jus padrąsinančiai palaikys draugai ir šeima. Požiūris yra teigiamas, energijos daug ir visa gyvenimo kokybė yra geriausia. Kitų domėjimasis jumis yra intensyvus ir jūs esate pastebima viskame, ką tik darote. Sekite tas svajones ir sugalvokite norą. Jūs būsite laiminga, kad taip padarėte.
Svarstyklės
Savo seksualiuose troškimuose esate jausminga ir žemiška. Jūsų libido yra stiprus, tačiau kontroliuojamas. Reikalai jau krypsta į gerąją pusę. Jaučiate santykių ir kitų jūsų gyvenimo aspektų pagerėjimą. Dėl šio atlygio jūs tikrai sunkiai dirbote, tad atsisėskite ir pasimėgaukite tuo, juk viso to nusipelnėte.
Išlaikykite kontaktą su viršesniais bei valdžios atstovais, nes tai padės jums siekiant jūsų užsibrėžtų tikslų. Nesvarbu, ar jūs tikitės pripažinimo, ar ne, jis ateis ir žvelgs jums tiesiai į veidą, tačiau kartu su juo bus ir daugiau atsakomybės, kurią reikės prisiimti. Įtampa kyla, įtraukdama jūsų sugebėjimą imtis iniciatyvos ir vadovauti kitiems. Darykite tai, ką savo širdyje jaučiate esant tikra ir teisinga. Visi esantys aplink jus stebi kaip įvertinimą ir/arba kaip įkvėpimą, tad jūsų sprendimai nebus nepastebėti. 
Įsipareigoję santykiai siūlo jums daugiau stabilumo, o jei tokių dar neturite, galite jaustis šiek tiek nesaugiai. Dabar asmeniniai santykiai tampa vis labiau svarbūs jums. Kai kurios jūsų tapsite verslo partnerėmis, o kai kurioms tam tikra prasme teks pasidarbuoti namuose dėl romantiškos partnerystės. Nors šį mėnesį ypatingai spaudžia karjeros reikalai, tačiau tą stresą bus naudinga palikti darbe, kad galėtumėte labiau mėgautis jūsų meilės gyvenimu. 
Skorpionas
Daugiau nebeatidėliokite savo kelionių. Dabar yra tinkamas laikas išnaudoti bet kokius jūsų turimus tolimus ryšius. Tai teigiamai pasireikš kuriant pažintis, kurios paveiks jūsų idealus ir požiūrį, be to, pajusite entuziastingą ir energingą atsaką. Šį mėnesį jums yra paruoštas širdies ir minčių apsikeitimas. Seksualinis tyrinėjimas ir laisvė yra svarbūs, kaip ir seksualinio sąžiningumo poreikis.
Jei šiomis dienomis jaučiatės esanti nepatikli ir priblokšta, nešvaistykite laiko praeities apmąstymams. Nukreipkite likusią energiją ir sutelkite dėmesį į unikalias savo gyvenimo patirtis bei dalykus, kurie jus padaro ypatinga. Jausitės susižavėjusi bei intelektualiai ir moraliai auganti. Tegul šis jausmas apima jus, nes tada vėl pajusite atsinaujinantį troškimą gyventi.
Jūsų nesenoje praeityje buvo daug pakilimų ir nukritimų, su kuriais teko susitvarkyti. Nenuostabu, kad esate linkusi jaustis taip, kaip šiuo metu ir jaučiatės. Laikykitės tvirtai. Ateityje jūsų laukia ryškesnės spalvos. Kai nukreipsite savo nusistatymus, pajusite, kad jūsų vertybės tampa stipresnės, o jūsų idealai – labiau įkvėpti. Jūsų akys atsivers plačiau ir šviesiau, nes blogis praeis pro jus ir išnyks savaime, o jūsų nauja pasaulėžiūra išlys į šviesą.