Avinas 
Šiuo metu jūsų naminis gyvenimas yra šiek tiek chaotiškas. Dabar esate linkusi kuo daugiau keisti savo asmeniniame gyvenime, kad jaustumėtės laimingesnė ir labiau patenkinta savo gyvenimu. Tai nebus lengva užduotis dėl būklės, kurioje šiuo metu yra jūsų gyvenimas, tačiau jei pakankamai sunkiai dirbsite, viskas yra įmanoma.
Investuoti į savo leidžiate laiką su mylimaisiais – taip pat nėra bloga idėja. Kai siekiate savo tikslų ir troškimų, efektyvumas ir pirmenybė visada yra gerai. Šiuo metu jus ypatingai traukia partnerio saugumas ir branda. Tikėtina, kad tai yra tendencija, kuri tęsis tam tikrą laiką. Nors romantiškos uvertiūros vis dar intriguoja jus, tačiau jūs labiau domina įrodymai, o ne kalbos. 
Panašu, kad romantiškame lygmenyje patirsite tam tikrų iššūkių, intymumo problemų ir girdėsite šiek tiek rimtesnį toną. Šiuo metu intymumo trūkumas ar kiti kasdieninių santykių trūkumai gali itin rėžti akį. Išnaudokite šį laiką protingai, kad suartėtumėte su šeima ir sustiprintumėte ryšius su jais. Sukurkite emocinį pagrindą to, kas jūs iš tiesų esate, kad kai rizikuosite, visada turėtumėte nuostabią vietą, į kurią galėsite grįžti, jei tik to prireiks.
Jautis
Jūsų gyvenime bus apstu rimtų darbų, pavyzdžiui, pavedimų, bandymų išlaikyti kontaktą su kitais žmonėmis, popierinių darbų ir, galbūt, net gi šiek tiek jums būtino visuomeniškumo. Jūs turite daug energijos, tad jums nekils problemų visą tai padaryti. Žiūrėkite į kitus ir atviromis ausimis ir atviru protu klausykite, ką jie jums turi pasakyti. Nes tai gali būti gyvybiškai svarbu jums ir jūsų laimei.
Šiuo metu jums lengvai neatkeliaus intymios akimirkos ir netikėti asmeniniai susitikimai. Panašu, kad turite problemų, kai reikia leisti, kad viskas vyktų sklandžiai. Sustokite ir iš naujo sutelkite savo dėmesį bei savo mintis, nes tai yra svarbu jums, jei norite kuo greičiau pasiekti savo tikslų. Meilė, kurią prarasite, gali būti meilė, kuri galėjo tęstis amžinai.  
Dalinkitės savo vidinėmis mintimis ir asmeniniais siekiais, o ne vien pasikliaukite emocijomis, jei norite pasiekti tai, ko trokštate. Tad jei į galvą šaus idėja, veikite pagal ją – nes jūsų besitęsiančiame vystymesi ji vaidina tam tikrą vaidmenį. Jei jus „nukabino“, vadinasi, jūs esate pasiruošusi naujam įsipareigojimų lygmeniui. Per kitą pasimatymą pamėginkite su savo mylimuoju pereiti prie asmeniškumų šiek tiek intelektualesniame lygyje. Galite būti nustebinta, kokie artimi jūs galite tapti. Neignoruokite tų, kurie bando patraukti jūsų dėmesį. Jei trokštate gilesnio įsipareigojimų lygio, būkite susitelkusi besidalindama savo idealais, asmeniniais aspektais ir gilesnėmis moralės normomis. Nepaisant jūsų santykių statuso, jums reikia žmogaus, kuris gali patraukti jūsų smalsų protą. 
Dvyniai
Dabar metas būti išdidžia, laikyti aukštai iškeltą galvą ir patikėti tuo ką turite bei suvokti ko norite. Kadangi šiuo metu tiek daug vyksta jūsų gyvenime, tai yra mažiausiai, ką galite padaryti dėl savęs. Jei turite partnerį, jis gali jus apkaltinti, kad laikotės filosofijos „kas mano, tas mano, o kas mūsų, tas mano“.
Jūsų piniginiai poreikiai kyla ir atsakymas, ką daryti, jau beveik yra jūsų rankose. Jei kas nors gali įžvelgti manipuliavimo taktiką, tai tik jūs. Tačiau vis tiek tikėtina, kad jus namuose ar darbe supantys žmonės įtaria, kad būtent jūs žaidžiate su galia. Neskubėkite ir kurkite strategiją. Skubotų sprendimų pasekmės bus blogos. Prieš tai, kai sukursite planą, įvertinkite visus savo turtus, įskaitant nekilnojamą turtą, nuompinigius, investicijas ir net gi grynųjų pinigų transakcijas. Visa tai yra svarbūs aspektai, į kuriuos turėtumėte atkreipti dėmesį.
Dabar įsivaizduokite, kad atradote ne pinigus, o savo naują talentą. Visa tai taip pat gali reikšti, kad esate pernelyg užsiėmusi savo asmeninėmis problemomis ir jau kurį laiką esate linkusi pro pirštus žiūrėti į savo santykius. Ginti tai, ką jaučiate, yra teisinga, tačiau darykite tai kukliai. Padidėjęs ego ar per daug išdidumo ilgainiui jus įskaudins. Ženkite į priekį tvirtai, tačiau darykite tai šaltakraujiškai.

Vėžys
Dabar tobula akimirka žengti į priekį ir pasidalinti savimi su visais, kurie jus supa. Jūs traukiate žmones, kurie jumis žavisi. Kai kurie jų gali romantiškai jumis domėtis ir, iš tiesų, šiuo laikotarpiu jūs esate labiausiai matoma. Sustiprinkite silpnąsias vietas ir užtaisykite įtrūkimus, galbūt net gi pakeiskite keletą kintamųjų, kad save padarytumėte geresne ir stipresne. Negyvenkite šiaip sau savo gyvenimo, darykite bet ką, kas padarys jį tikrą ir kupiną. 
Jūs esate labai jausminga ir jei gerai įsižiūrėsite, galite aptikti, jog galite savo naudai pasinaudoti šiuo pokyčių elementu ir paįvairinti savo santykius su artimais bei jums brangiais asmenimis. Būkite asmeniškesnė su mylimuoju, parodykite artimam draugui ar artimajam tai, ką dėl jų arba dėl savęs galite padaryti. Suartėkite ir sustiprinkite ryšius, kurie yra būtini ir jūsų profesijoje. Kol tai darysite, geriausias pasirinkimas būtų keliauti pasroviui.
Šiuo metu iššūkis ar konfrontacija yra tikrai ne jūsų interesuose. Tai tik prisidės prie nereikalingo streso ir nepaisys kur kas svarbesnių reikalų. Kai pergalvosite savo gyvenimą, būkite sąžininga, objektyvi, tačiau nepalenkiama. Tai įrodys, kad tai jus teigiamai paveiks artimiausioje ateityje.

Kitų ženklų meilės horoskopą liepai 5 braškėse rasite rytoj.