Šie išskirtinės išvaizdos modeliai užkariauja madų, muzikos ir kino pasaulį, kuris jau buvo pavargęs nuo tobulo ir idealaus grožio.

Chantelle Brown-Young

Mados pasaulis turi naują podiumų karalienę, kuri pakeitė sąvoką apie grožį. Chantelle Brown-Young, žinoma profesiniu slapyvardžiu kaip Winnie Harlow, yra 21-erių kanadiečių kilmės modelis, kuriai pasaulinę šlovę ir pinigus atnešė jos išskirtinė išvaizda.
Chantelle Brown-Young
Modelis serga Vitiligo liga, kai dėl pigmento trūkumo oda pradeda balti. Šia liga tvirtino sirgęs ir populiariosios muzikos karalius Michaelis Jacksonas. Tačiau būtent oda padarė ją išskirtine ir pelnė pasaulinę šlovę.
Chantelle Brown-Young

Viktoria Modesta

Latvijoje gimęs modelis ir dainininkė Viktorija Modesta noriai demonstruoja koją primenantį protezą tiek renginiuose, tiek fotosesijose, tiek savo vaizdo klipuose.

Su kojos defektu gimusi mergaitė vaikystėje turėjo 15 nesėkmingų operacijų, po kurių MOdestai teko amputuoti dalį kojos.

Viktorija Modesta yra pirmoji populiariosios muzikos atlikėja su amputuota koja, kuri tapo pasaulinio garso žvaigžde ir įkvėpimo šaltiniu daugeliui.

Masha Tyelna

Ukrainiečių modelis, žinomas dėl nuostabiai didelių akių. Žmonės dėl neįprastai didelių akių dažnai vadina ją ateive, o modelių agentūros kovoja dėl sutarties su ja.

#Tyelna открывает показ #Dior 😍😍😍😍👌🏼 #tamani_fashion #TFS #tamani_fashion_school💎💎💎

A photo posted by Tamani_Fashion_School (@tamani_fashion_school) on Jul 14, 2015 at 9:40am PDT

#tyelna #tfschool #tamani_fashion_school 💖💖💖💎💖💖💖

A photo posted by Tamani_Fashion_School (@tamani_fashion_school) on Apr 2, 2015 at 5:03am PDT

Carmen Dell Orefice