Gladiatoriai

Ieškančioms patogumo prigis gladiatorių tipo basutės tvirtinamos ties čiurnomis. Norinčioms išsiskirti iš minios - sandalai vyniojami ilgais dirželiais arba segami daugybe sagtelių apie blauzdas. Derinkite prie maksi sijonų ir suknelių, plačių kelnių bei kombinezonų.

asos.com - Ltd, mango.com nuotr.

mango.com, Vida Press nuotr.

Šlepetės

Tai patogi ir kojų nevarginanti vasaros avalynė, ypač tiksianti tostogoms kurorte. Derinkite prie skulptūriškų siluetų, taip pat laisvesnių ir platesnių oversized drabužių: suknelių, tunikų, chalatų.

asos.com-Ltd, zara.com nuotr.

Aladino bateliai

Panašūs į šlepetes, tačiau uždara ir būtinai smailėjančia nosele. Dizaineriai šįmet siūlo tokią avalynę rinktis kaip vakarinių aukštakulnių alternatyvą. Kad sukurtumėte prabangos įspūdį, Aladino batelius derinkite prie šilkinio kelnių kostiumo, kimono arba plačių palazzo kelnių.

asos.com-Ltd nuotr.

Espadrilės

Mėgstančioms hipišką laisvę verta pasidairyti bohemiškų espadrilių pintu padu. Prabangiau atrodys ne drobinės, bet siūtos iš odos. Espadriles derinkite prie vasariškų (ypač baltų) suknelių, taip pat tiks prie džinsų ir palaidinių atvirais pečiais ansamblio.

asos.com-Ltd, mango.com, zara.com, lindex.com nuotr.

Platformos

Platforminės basutės pagelbės toms, kurios norėtų per akimirką ūgtelėti keliais centimetrais. Nors tokia avalynė atrodo įmantriai, ji be galo patogi ir nealina pėdų. Platformos puikiai derės maksi sijonų ir plačių kelnių, taip pat ilgų suknelių ir trumpučių šortų.

mango.com, asos.com-Ltd, zara.com, lindex.com nuotr.

Masyvus kulnas

Minimalistinės basutės masyviu kulnu įvaizdžiui suteiks elegancijos ir pabrėš moteriškumą. Jas avėkite prie kelnių kostiumo, A linijos sijono, elegantiškos suknutės ar apsmukusių boyfriend džinsų.

asos.com-Ltd, zara.com, oasis-stores.com nuotr.

Klumpės

Į madą žengusios anąmet, šį sezoną klumpės vis dar tvirtai laikosi tendencijų gretose. Tai žvilgsnius traukiantis apavas, labiausiai tiksiantis prie patrumpintų kelnių ir džinsų.

asos.com-Ltd, mango.com nuotr.