Šis džinsų modelis ypač mėgiamas buvo 8-ąjį dešimtmetį. Vadinamieji flare džinsai yra vieni universaliausių. Jie tinka daugeliui figūrų, o mūvimi su platformine avalyne akivaizdžiai liaunina ir ilgina kojas. Būtent toks modelis siūlomas turinčioms platesnius klubus. Flare tipo kelnės gražiai priglunda viršuje, o žemyn nuo kelių išplatėja, itin platūs galai nukreipia dėmesį nuo klubų ir suteikia figūrai proporcingumo.

Džinsai "Oasis", gamintojo nuotr.

Kokius flare tipo džinsus rinktis pavasarį ir vasarą? Kasdienai tiks tamsesnis kokybiškas (standesnio audinio) džinsas. Jis ne tik dailins kojas, bet ir bus praktiškesnis. Atostogoms rinkitės šį tą įdomesnio, pavyzdžiui, šviesų arba baltą audinį. Tačiau atminkite, kad balta spalva atkreips dėmesį į kojas, todėl turinčioms stambesnes siūlytume tokių vengti.

Vida Press nuotr.

Džinsai "Mango", gamintojo nuotr.

Džinsai "Lindex", gamintojo nuotr.

Prie platėjančių džinsų galite derinti skirtingų tipų avalynę. Tiks laisvalaikio bateliai (ypač medvilnės sportinukai), sandalai, batai storu padu ar platforminės pilnapadės basutės. Jei džinsų klešnės bus ilgos (iki pat žemės) ir dengs platforminius batus, kojos atrodys dar grakštesnės.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.