Taigi belaukiant šaltesnių dienų, galime pasidairyti batelių pereinamajam laikotarpiui - kai su bastutėmis jau šalta, o su aulinukais dar per karšta.

Taigi, šiemet ypač madingi smailianosiai bateliai. Rinkitės žemakulnius ar aukštakulnius, spalvingus ar juodus - madingi bus tiek vieni, tiek kiti.

Madingi įvairūs raišteliai, kniedės, grandinėlės. Nesuklysite pasirinkdamos juodai baltus batelius - kontrastai išlieka madingi. Kulnus galite rinktis tiek storus, tiek plonesnius - kokie patogūs Jums pačioms.

Nors smailėjantis batelių priekis yra tapęs elegancijos simboliu, juos dabar gali dėvėti net prie paplyšusių, paraitotų džinsų, ar padidinto dydžio megztuku.

Stabilus ir storas, stačiakampio ar panašių formų kulnas - madingas nebe pirmą sezoną ir iš batelių tendencijų topo dar nežada trauktis. Ir tikėkimės tai nenutiks niekada, juk aukštakulniai stambiu kulnu tokie patogūs!

Spalvoms galite suteikti visišką laisvę - nepasiduokite niūrioms nuotaikoms - rinkitės ryškesnius, šiltų atspalvių batelius. Ypač madinga krokodilo odos imitacija.

AFP, Sipa Press/Scanpix nuotr.