Norintys savo akimis pamatyti ir išbandyti amerikietiška svajone vadinamą naująjį „Ford Mustang“ neprivalėjo vykti į Jungtines Amerikos Valstijas - legendinis sportinis automobilis pirmą kartą buvo pristatytas Lietuvoje.

Pristatymo vakarėlyje apsilankė autosporto mylėtojai, verslininkai ir pramogų pasaulio žvaigždės, neabejingi kokybiškų ir nestandartinių automobilių naujienoms: verslininkai Danutė Elzbergienė-Petrauskas ir Raimundas Petrauskas, Jurga Anusauskienė, modelis Simona Starkutė, lenktynininkas Dominykas Butvilas, orų mergaitė Karolina Liukaitytė, drabužių prekės ženklo „Coocoomos” įkūrėjai Eduardas Fedotovas ir Rūta Mackevičiūtė, stilistė Danguolė Pečiukonytė-Juan Font, rašytoja Agnė Pačekajė.

Bene labiausiai iš visų išsiskyrė dizaineris Aleksandras Pogrebnojus ir jo gražuolė žmona, modelis Monika Račiūnaitė-Pogrebnojė. Moteris kaip visada pademonstravo stiliaus pojūtį ir savo neįtikėtinai dailų pilvuką.

Palaidinės, apnuoginančios liemenį, yra šios vasaros madingiausia aprangos detalė. Tiesa, šiuo aprangos akcentu pasipuikuoti gali tik labai dailius pilvukus turinčios merginos. Nieko nuostabaus, kad it nendrė liekna ir visada stilinga buvusi manekenė drąsiai apnuogino savo plokščią pilvuką.

Aleksandras Pogrebnojus su žmona Monika